Nya bottenvåningen i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Playa Los Naufragos

HH-GI-AM2-I-19 106m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 106m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 10 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Solarium
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - 300 m från stranden - trädgårdar - Gemensam pool - Underjordisk parkering - golvvärme - A / C installerat - utrustat kök


Detta är ett bostadskomplex med 57 parhus, organiserade runt stora trädgårdar som inkluderar pool för barn och vuxna samt andra gemensamma områden. Den noggranna och moderna arkitekturen som används, valet av toppkvaliteter och engagemanget för hållbar arkitektur gör detta till ett unikt projekt som syftar till att kräva kunder som letar efter något annat.
Projektet består av stora parhus med 2 och 3 sovrum. Husen presenteras av amplituden på alla sina rum, ljusstyrka och en attraktiv och funktionell fördelning. Alla hus har ett stort kök-matsal, med ett öppet koncept vardagsrum, öppnat genom stora fönster till terrassen. Detta är din nya stadsutveckling, bara 300 meter från havet.

takvåning från: € 220.000                        duplex från: € 298.000


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud- och lugnproblem och reumatism. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det bästa klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 183.831 GBP
  • Ryska rubeln: 18.707.860 RUB
  • Schweiziska franc: 232.329 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.651.179 CNY
  • Dollar: 253.915 USD
  • Svenska kronor: 2.185.475 SEK
  • Den norska kronan: 2.245.095 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder