Moderna villor till salu med havsutsikt i Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-VAPF-BLALT-I 295m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 295m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 400 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - garage - terrass - trädgårdar - fantastisk havsutsikt - utrustat kök - bilhiss - utmärkt läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta bostadsområde fullt av ljus, med stora inre utrymmen, unik arkitektur och naturliga omgivningar, panoramautsikt över Medelhavet och Benidorms skyline.
Ett slutet bostadskomplex med fristående hus inredda med toppmodern arkitektur, där varje bostad har sin egen exklusiva design, vilket gör det unikt. Husen är enastående för sitt naturliga ljus och stora interiörutrymmen, med layouter som erbjuder 3 och 4 sovrum, 3 och 4 badrum, ett öppet kök, vardagsrum och matsalar i olika former, terrass, simhall, grill, ett låst garage och ett lyft. Med direkt tillgång till motorvägen, 10 km från Benidorm, bara 50 km från Alicante flygplats och 100 km från Valencia flygplats. Den pittoreska kuststaden Altea erbjuder alla tjänster och fritidsaktiviteter i en fantastisk stad, samtidigt som den ger en öppen synpunkt för naturen och Medelhavets intensiva blå. Nedsänkt i naturliga omgivningar som är ett perfekt scenario för en semester eller en avkopplande semester.


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens ”vita kust”, som ligger i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men de två orterna är världens isär. Altea liknar andra Costa Blanca-städer genom att det har ett nytt och ett gammalt grannskap. Den gamla delen ligger högst upp på en kulle där du hittar riktigt spektakulära vyer. Denna stad är en fristad för den som kommer att bli förtrollad av sina medeltida kullerstensgator, dess bildbok gamla kvarter och läckerheterna vid dess palmkantade strandpromenad. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig temperatur året runt 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 545.068 GBP
  • Ryska rubeln: 55.048.393 RUB
  • Schweiziska franc: 685.476 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.892.606 CNY
  • Dollar: 757.138 USD
  • Svenska kronor: 6.491.667 SEK
  • Den norska kronan: 6.657.606 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder