Stor villa i Los Balcones Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Los Balcones

HH-OC-DVERGARA-COVADONGA 275m2 950m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 275m2
Tomt: 950m2
Kök : 1
Parkeringsplatser: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1999
Orientering: Söder
Balkong: 80 m2
Avstånd till strand: 2.5 Km.
Avstånd till golfbana: 2 Km.
A/C
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - garage för 3 bilar - pool - stor tomt - 80 kvm terrass - öppen spis - källare


Denna villa i Los Balcones har två våningar i en mycket stor och noggrann tomt. Man går in i vardagsrummet på första våningen, med hög takhöjd som ger en bra känsla av utrymme. Köket, med stora fönster med utsikt över trädgården och poolen, är möblerad och utrustad med högsta kvalitet och toppmoderna apparater. I distributören på vägen till sovrummen hittar vi stora skåp. Det största sovrummet är cirka 30 m², och har ett badrum med eget badrum. På samma våning finns ett annat stort sovrum med stora garderober och ett komplett badrum. från vardagsrummet kan vi gå till en stor terrass med utsikt över trädgården och poolen, eller tillgång till bottenvåningen, där det finns två sovrum, ett badrum och ett annat stort vardagsrum.

Huset har ett garage-förråd där upp till 3 fordon kan passa. Alla rum är utvändiga, med oberoende delar av luftkonditionering och uppvärmning med gasradiatorer. Båda rummen har en öppen spis. Denna villa har absolut integritet för sin disposition på tomten, och ligger några meter från fritids, sport och stormarknad är


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lugn problem samt reumatism.

Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder.
Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 439.035 GBP
  • Ryska rubeln: 35.356.296 RUB
  • Schweiziska franc: 548.052 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.891.601 CNY
  • Dollar: 550.447 USD
  • Svenska kronor: 5.415.298 SEK
  • Den norska kronan: 5.013.104 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder