Lyxvillor i Cumbre Del Sol Spanien · Costa Blanca Nord · Benitachell · Cumbre Del Sol

HH-VAPF-LIRI-VILSIRXL 507m2 1.150m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 507m2
Tomt: 1.150m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 96 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Larmsystem
Havsutsikt
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Tvättrum
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Air Conditioning Pre-installed
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - utrustat kök - golvvärme - solpaneler - privat pool - parkering


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa villor, med privat och inhägnad tomt, trädgård, pool, parkering, dekorationsprojekt med teknisk blixt, golvvärme, luftkonditioneringskanaler, kök utrustat med apparater, sydostlig orientering, energiklass A, och fantastisk utsikt över havet. En lysande designvilla på två våningar, belägen i ett lugnt bostadsområde med magnifik havsutsikt, i Cumbre del Sol, Benitachell. Boendet nås via en veranda direkt ansluten till parkeringen.

Villan har 4 sovrum och 3 badrum, sovrummet med ett stort badrum och ett fönster med utsikt över havet och tillgång till en stor terrass. De andra två sovrummen är dubbla, med inbyggda garderober och delat badrum. Vardagsrummet och köket vetter mot en spektakulär sommarterrass med panoramafönster som smälter samman utomhus och inomhus, så att du kan njuta av det magnifika landskapet när som helst på dagen och året runt. Terrassen och Medelhavsträdgården är organiserade runt en designerpool som matchar det blå havet. Det fjärde sovrummet i denna villa ligger på bottenvåningen, med en inbyggd garderob och tillgång till en privat terrass. Denna våning har också ett stort vardagsrum med tillgång till terrassen samt ett fullt utrustat badrum


Det är ett bostadsområde i Cumbre del Sol-urbaniseringen, av enskilda villor, var och en med sin egen tomt med gränsväggar, parkeringsplats, privat pool och trädgård. Villor som njuter av alla tjänster som finns inom den etablerade Cumbre del Sol-urbaniseringen, som har ett shoppingområde med stormarknad, frisör, apotek, barer och restauranger, den internationella skolan Lady Elizabeth School och ett omfattande utbud av utomhussportsalternativ med tennis- och paddelbanor , vandringsleder, ridskola, strand och vikar med strandbarer. Och alla restauranger och fritidsalternativ som finns i de närliggande städerna Benitachell, Javea (bara 7 km bort) och Teulada-Moraira (bara 4 km bort), som alla är internationellt kända prestigefyllda turistmål.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 932.691 GBP
  • Ryska rubeln: 94.195.838 RUB
  • Schweiziska franc: 1.172.949 CHF
  • Kinesiska yuan: 8.371.963 CNY
  • Dollar: 1.295.574 USD
  • Svenska kronor: 11.108.190 SEK
  • Den norska kronan: 11.392.135 NOK

Hansson & Hertzell Realty