Exklusiv Villa vid La Zenia's strandkant Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · La Zenia

HH-OC-PM-1372 330m2 624m2 4 6 privat pool
Sovrum: 4
Badrum: 6
Byggd: 330m2
Tomt: 624m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 6
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2006
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Bra område för uthyrning
Källare
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrunm - 6 bad - 50m till strand - 330 kvm - garage för 6 bilar - pool - havsutsikt


Lyxvilla i Orihuela Costa Beach i La Zenia, 404 m. av byggd yta, 624 m. yta tomt, bara 50 meter från stranden som betraktas bland de bästa stränderna på Costa Blanca, vacker entre , 4 dubbelrum, 6 badrum, söder orienterade för att njuta av solen praktiskt taget hela året, privat trädgård med grill och pool, fullt möblerade och utrustade i kolonial stil, elektrisk uppvärmning med utstrålande tråd i alla rum med låg konsumtion, inredning av snickeri, keramikgolv, garage för 6 bilar, mycket ljus, pool med förinstallation för varmt vatten. Nära till denna fastighet har du, ett av de största köpcentrumen i Spanien "Boulevard La Zenia", medicinska centra, etc.

Det ligger i ett exklusivt område med oberoende stugor med stora tomter för dem som gillar natur och stränder i en atmosfär av total komfort, lugn, komfort, privatliv och stora möjligheter till roligt med vattenaktiviteter. Du kan också njuta av vandring i en unik miljö, med promenad som går samman med alla stränder i Orihuela Costa, genom klipporna, med långa palmer och skogsområden i bakgrunden. På gångavstånd hittar du både restauranger, Hotel La Zenia, framför havet och några minuter hittar du flera golfbanor Las Ramblas och Golf Villamartin


La Zenia är en liten men upptagen strand turistort med många restauranger, barer, butiker och bra anläggningar på grund av det stora antalet människor som bor här året runt. La Zenia är en utmärkt plats för en badsemester, du behöver inte åka någon annanstans, eftersom allt du behöver är i just La Zenia.

Här ligger La Zenia Boulevard, idag Spaniens tredje största köpcenter, här hittar alla något om det så är till bostaden eller hobbyn.  Stränder i La Zenia är stor attraktion, klart det är med stränder som ställs i vikar, med den mest underbara sand och grunt vatten perfekt för familjer. Cala Bosque och Cala Cerrada är de mest kända och populära av La Zenias stränder


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 694.015 GBP
  • Ryska rubeln: 65.417.925 RUB
  • Schweiziska franc: 833.213 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.041.604 CNY
  • Dollar: 852.015 USD
  • Svenska kronor: 8.652.080 SEK
  • Den norska kronan: 8.897.612 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder