Modern 3:a med pool på taket - Playa del Cura Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Playa del Cura

HH-EDEN-INTERCOSTAB-1B 73m2 2 2 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 73m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 11 m2
Avstånd till strand: 250 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 0 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 1
Pool
Öppen Planlösning
Gemensam Pool
Hiss
Nära strand
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - balkong - gemensam takterrass med pool - 250m från Playa del Cura - Söderläge


Intercosta Beach är en byggnad med endast 10 lägenheter, med 2 och 3 sovrum, som ligger 300 meter från Playa del Cura i Torrevieja. Takvåningarna har en privat takterrass. Dessutom kan du på taket njuta av ett vackert gemensamt område med en pool. 


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lugn problem samt reumatism.

Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder.
Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Playa del cura Den mest centrala stranden. Här ligger strandpromenaden och många trevliga restauranger som får anses vara de mest populära – 200 meter bort från stranden ligger även vårt kontor. Hamnområdet är också en trevlig plats att vistas på – med lång en pir för trevliga promenader. Även Club Nautica som ligger i området kan man hyra båt och jetski för den som gillar fart och fläkt.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 142.824 GBP
  • Ryska rubeln: 11.685.498 RUB
  • Schweiziska franc: 181.451 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.291.455 CNY
  • Dollar: 181.913 USD
  • Svenska kronor: 1.787.907 SEK
  • Den norska kronan: 1.674.173 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder