Moderna 3:or vid hav & golf i Casares - Malaga Spanien · Costa del Sol · Casares · Buenas Noches

HH-S4LES-SW-BL5-11 81m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 81m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 750 Meter
Avstånd till fritid: 700 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - stor terrass - parkering - grönområden - saltvatten pool - 750m till stranden


Serenity Views är ett slutet komplex bestående av endast 66 lägenheter med 2 och 3 sovrum, över 3 nivåer, harmoniskt fördelade runt gemensamma utrymmen med vackra trädgårdar och en stor pool.
Lägenheterna har alla vackra terrasser på 25 till 165 m2 med mycket trevlig utsikt mot den gemensamma trädgården, berget och havet. Bottenvånings lägenheterna erbjuder en terrass och en trädgård, första våningen vackra terrasser från 25 till 35 m2 och slutligen erbjuder andra våningens lägenheter utöver terrassen eb vackert takterrass. Husets interiörer är modern och smart utformad för att maximera utrymmet och maximera klarhet, inklusive ljusa öppna kök, bekväma tvättmöjligheter och gott om förvaringsutrymme och inbyggda skåp. Både avancerade och moderna material samt den snygga Finishing kommer utan tvekan att vara element som gör att du uppskattar Serenity Views.

Nära du har Puerto de la Duquesa som har rykte att vara en av de vackraste marinorna i provinsen Malaga. Den perfekta platsen att njuta av året runt, terrasser, restauranger och koppla av i solen, Estepona golf, en trevlig väg belägen med palmer och eucalyptusträd, där du kommer att njuta av enastående utsikt över bergen och havet, Finca Cortesin, säkert En av de vackraste golfbanorna i Costa del Sol ligger bara några minuter bort. En chans för golfare, men också för älskare av vackra landskap och också Vid 15 minuter med bil upptäcker Casares en äkta ädelsten, en del av den berömda vägen för de vita byarna Andalusien. Århundraden av historia, otroliga landskap, fantastisk utsikt, är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka den andalusiska kulturens rikedom


Casares kan göra anspråk på att vara en av de vackraste byarna i Spanien. Deklarerat som en historisk-konstnärlig plats 1978, sträcker sig det kommunala området från den  sista sydliga foten av Serranía de Ronda bergskedjan så långt som Medelhavet själv, vilket gör det möjligt att njuta av det bästa av bergen och havet på samma gång. Casares Costa erbjuder besökare ett brett utbud av fritids - och underhållnings ktiviteter med ett stort antal förstklassiga golfbanor, långa stränder, marinor och ett brett utbud av restauranger som gör att du kan njuta av det bästa av Costa del Sol


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 166.082 GBP
  • Ryska rubeln: 16.523.711 RUB
  • Schweiziska franc: 196.158 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.451.959 CNY
  • Dollar: 216.288 USD
  • Svenska kronor: 1.893.593 SEK
  • Den norska kronan: 2.003.210 NOK

Hansson & Hertzell Realty