Modern Villa i Lo Pagan Spanien · Costa Cálida · Lo Pagan

HH-RB-TAR-5 115m2 175m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 115m2
Tomt: 175m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Takterrass: 35 m2
Avstånd till strand: 1.4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 8 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 0
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Golvvärme
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Larmsystem
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxigt nybyggt - !Sista tillgängliga! - vitvaror - trädgård - privat pool - takterrass - terrass - nära Mar Menor


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna senast tillgängliga villa med 3 sovrum, privat trädgård, privat pool och takterrass. Denna fastighet erbjuder rymliga vardagsrum, stora terrasser, förinstallation av luftkonditionering, ett komplett paket med vitvaror och exceptionell kvalitetskonstruktion. Dessutom ingår en privat parkeringsplats och privat pool, allt i ett lugnt bostadsområde. Et ligger på en vacker plats, omgiven av två hav, Medelhavet och Mar Menor som tillsammans med naturparken i lagunerna i San Pedro och lera bad ger en unik plats. Platsen är perfekt för att njuta av stränderna och promenaderna bredvid Lo Pagán och San Pedro del Pinatar, och erbjuder möjligheten att njuta av de underbara stränderna och det stora utbudet av restauranger med fantastisk utsikt över havet. I detta område hittar du ett brett utbud av sportaktiviteter, inklusive säsongsbetonade vattensporter och särskilt bra golfbanor i närheten. Murcia flygplats ligger en kort bit bort, liksom det lokala Thalassia Spa och köpcentrum.


Lo Pagan ligger på norra stranden av Mar Menor och har gått samman med San Pedro del Pinatar för att bli en storstad. Lo Pagan har en vacker strand, strandpromenad och liten småbåtshamn. Under sommarmånaderna finns det en livlig tivoli bredvid marinan som ökar atmosfären vid havet. Lo Pagan är mest känd för sina lera bad. Dessa är gratis, vilket är bra nyheter om du har en stor familj för att hålla dig upptagen. Gå bara nedför trappan, täck dig över den terapeutiska lera, sägs vara bra för alla typer av hudbesvär, värk och smärta, torka av dig i solen och gå sedan in i vattnet igen för att tvätta allt!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 198.082 GBP
  • Ryska rubeln: 19.488.527 RUB
  • Schweiziska franc: 251.215 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.749.881 CNY
  • Dollar: 273.470 USD
  • Svenska kronor: 2.353.408 SEK
  • Den norska kronan: 2.281.028 NOK

Hansson & Hertzell Realty