Nya lägenheter vid stranden i Estepona Spanien · Malaga · Estepona · Arroyo Vaquero

HH-ARL-AB-CORDOBA-1A 90m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 31 m2
Avstånd till strand: 150 Meter
Avstånd till fritid: 100 Meter
Våning : 0
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - terrass - gemensam pool - 150m till stranden! - parkering

Residencial Arroyo Beach är ett nytt komplex bestående av endast 39 lägenheter och takvåningar med två och tre sovrum. Det ligger bara 150m från de gyllene stränderna i Estepona i det lugna området Arroyo Vaquero på Costa del Sol.  Alla lägenheter i detta moderna bostad är redo att flytta in och inkluderar ett fullt utrustat kök och luftkonditionering installerat. Lägenheterna har stora terrasser, medan takvåningarna har ett privat solarium för att erbjuda panoramautsikt över havet. Detta imponerande bostadsområde har en spektakulär strandpool omgiven av trädgårdar.

Residencial Arroyo Beach är ett av de få bostadsområdena på Costa del Sol som ligger bara 150 meter från stranden, redo att flytta in just nu!

Residencial Arroyo Beach har ett idealiskt läge bara några minuters bilresa från Estepons hamn och stadens centrum. Puerto Banus och Marbella är lättillgängliga, liksom flygplatserna i Gibraltar och Gibraltar. Om du är golfentusiast, finns det ett brett utbud av närliggande golfbanor och strandklubbar, restauranger och förstklassiga fritidsfaciliteter. Under de senaste åren har Estepona blomstrat med en imponerande samling av moderna lyxgemenskaper. Som ett av de mest etablerade områdena på Costa del Sol, uppfyller Estepona kraven från nästan alla hemköpare som letar efter en lyxig livsstil eller helt enkelt en utmärkt investeringsmöjlighet.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 187.564 GBP
  • Ryska rubeln: 15.473.532 RUB
  • Schweiziska franc: 238.613 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.713.020 CNY
  • Dollar: 241.825 USD
  • Svenska kronor: 2.338.001 SEK
  • Den norska kronan: 2.217.697 NOK

Hansson & Hertzell Realty