Nya lägenheter vid stranden i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona · Arroyo Vaquero

HH-ARL-AB-CORDOBA-2-1A 90m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 31 m2
Avstånd till strand: 150 Meter
Avstånd till flygplatsen: 89 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 2,5 Km.
Våning : 0
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Air Condition
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - terrass - gemensam pool - 150 meter till stranden - parkering - trädgårdar - fullt utrustat kök - A / C - nyckelfärdig - takterrasser - bra läge


Ett nytt komplex bestående av endast 39 lägenheter och takvåningar med två och tre sovrum. Det ligger bara 150 meter från de gyllene stränderna i Estepona i det lugna området Arroyo Vaquero på Costa del Sol. Alla lägenheter i detta moderna bostad är färdiga att flytta in och har ett fullt utrustat kök och luftkonditionering installerad. Lägenheterna har stora terrasser, medan takvåningarna har ett privat takterrass utformat för att ge panoramautsikt över havet. Parkeringsplats ingår Detta imponerande bostad har en spektakulär strandtyp pool omgiven av trädgårdar.


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har en av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio lika lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta fiskrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 182.139 GBP
  • Ryska rubeln: 18.186.488 RUB
  • Schweiziska franc: 227.503 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.553.720 CNY
  • Dollar: 243.170 USD
  • Svenska kronor: 2.211.339 SEK
  • Den norska kronan: 2.175.642 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder