Exklusiva strandlägenheter i Denia Spanien · Costa Blanca Nord · Denia

HH-LM-ZEN 135m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 135m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 50 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 70 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Hiss
Nära strand
Underjordisk parkering
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - Underjordisk parkering och förråd - fullt utrustat kök - gemensam pool


Fantastiska lägenheter och takvåningar nästan på stranden i Denia. Sammantaget finns det 16 boende-lägenheter, lägenheter, tvåvånings lägenheter och takvåningar med bubbelpool och solterrass - ligger i ett nästan surrealistiskt läge framför sandstränderna  vid Medelhavet. Varje enhet kommer med 3 sovrum, 2 badrum - en av dem ensuite- och i fråga om duplexenheter, ett gästtoalett. Det moderna köket är fullt integrerat i det rymliga vardagsrummet som förbinder med den stora terrassen.

Absolut oöverträffad när det gäller dess läge och arkitektoniska prakt, dessa fantastiska hem är utan tvekan de av de mest förtrollande egenskaperna som finns direkt på Medelhavskusten och erbjuder lyxigt boende för de boende som ägnas åt en sofistikerad livsstil. Alla anställda material - strukturella eller dekorativa - har valts med största omsorg. Ljudisolering, dubbel termisk glas, ett domotiskt system som central luftkonditionering är kvalitetsstandard.
Golv och badrum är utrustade med högkvalitativa porslinskivor, eftersom vita väggmålningar på utvalda väggar i vardagsrum och sovrum ger rummen en speciell värme.
Ett modernt kök med allt av högkvalitativ elektrisk utrustning finns också. Beroende på lägenheten ingår exklusiva faciliteter en eller två underjordiska parkeringsplatser, samt ett förråd.
Den anlagda trädgården ger lugn och lätthet som Medelhavet delen av trädgården med pool och direkt tillgång till stranden. 


Denia är en härlig kosmopolitisk stad belägen längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Dess milda temperaturer och dess 20 km sandstränder och steniga vikar gör Denia till en idealisk plats för en familjesemester på stranden.

Ligger 110 kilometer från Alicante flygplats, (ca 1 timme 20 minuter) och 95 km från staden Valencia. Staden vetter mot nordost och tittar över havet mot Balearerna.
Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en marina som erbjuder 546 förtöjningar och ett komplett utbud av tjänster.
Denia har nästan tjugo kilometer kust. I norra delen av staden finns stränder med fin sand och grunda vatten, såsom Les Marines, Lalmadrava, Les Deveses, Les Bovetes och el Palmars. I söder ligger en serie små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, vilket är ett paradis för fiskare och dykare


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 324.218 GBP
  • Ryska rubeln: 32.668.449 RUB
  • Schweiziska franc: 380.702 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.801.589 CNY
  • Dollar: 419.255 USD
  • Svenska kronor: 3.685.078 SEK
  • Den norska kronan: 3.894.279 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder