Moderna lägenheter i Benalmadena Spanien · Costa del Sol · Benalmadena Costa · Benalmadena

HH-ARL-BLOSSOM-V2D.3 70m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 70m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 17 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 16 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Km.
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Larmsystem
Fitness Club
Air Condition
GYM
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Bottenplan
Trädgård
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - stor terrass - gemensam pool - grönområden - 2 parkeringsplatser - öppen planlösning - bra läge - havsutsikt - gym - trädgårdar


Detta är ett bostadsområde som är utformat för att garantera komfort för dig och din, där varje dag kan bli bättre än dagen innan. Vi erbjuder dig en utveckling som består av 57 bostäder med 2 och 3 sovrum och lägenheter på översta våningen. Alla hem har ett förråd och två garageplatser. Ditt hem är den perfekta platsen för att leva ditt liv utan bekymmer, med den perfekta kombinationen mellan gemensamma utrymmen, en lugn miljö och en stadsmiljö. Vi har tagit hand om varje liten detalj. Kvalitet och toppmodern design ger detta komplex sin egen enastående anda. Hemmen kombinerar mångsidighet och komfort tack vare optimerade öppna ytor. Ett exempel på detta är köken med en ö, öppen och integrerad i vardagsrummet. Rummen har en direkt utgång till terrasserna för att njuta av vinden vid stunder av avkoppling. Projektet ligger i en lugn miljö med magnifik utsikt över bergen och havet.


Benalmadena är en kommun i provinsen Malaga som består av tre huvudområden: Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa och Arroyo de la Miel. Staden Malaga (och närmaste flygplats) ligger cirka 12 km västerut och Marbella 42 km österut. Området har vuxit snabbt de senaste decennierna på grund av turism och har blivit en av Costa del Sols främsta semesterplatser. Med ett brett och varierat utbud av aktiviteter kommer ingen besökare att bli uttråkad när man besöker Benalmadena, en stad som är mer än bara en utväg. Benalmadena har ett subtropiskt medelhavsklimat med varma somrar och varma vintrar. Kylande vindar från havet gör sommarvärmen hanterbar, temperaturen är i genomsnitt 30 ºC på sommaren och 17 ºC på vintern. Hem för de flesta av områdets attraktioner, viktigast av allt de gyllene sandstränderna. Det finns många restauranger och barer som serverar mat från hela världen. Den avslappnade och vänliga atmosfären året runt gör det till ett älskat resmål för familjer.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 167.737 GBP
  • Ryska rubeln: 16.503.050 RUB
  • Schweiziska franc: 212.731 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.481.814 CNY
  • Dollar: 231.576 USD
  • Svenska kronor: 1.992.886 SEK
  • Den norska kronan: 1.931.594 NOK

Hansson & Hertzell Realty