Renoverad bungalow i Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Playa Flamenca

HH-EMC-MAY-5658 65m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 65m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 1
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2003
Orientering: öster
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
A/C
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Suma/IBI/år år: 147
Föreningsavgifter/ år år: 550
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - trädgård - pool - parkering


Fastigheten ligger i urbaniseringen som kallas "EL DUQUE" i Playa Flamenca. Detta vackra gated bostadsområde hargrönområden, tennisbana, picknick område, en rymlig gemensam pool och lekplats för barn. Det har barer och restauranger inom gångavstånd från komplexet. Shoppingcentret La Zenia Boulevard och stranden Playa Flamenca samt La Zenia-stranden ligger bara 5 minuter med bil.

Denna härliga bottenvåningen bungalow har fantastisk uteplats med chill out område och en härlig solig terrass. Det har renoverats till moderna och höga krav. När du går i fastigheten kan du hitta ett rymligt vardagsrum-matsal med ett stort kök fullt utrustat. När du är i huvudkorridoren kan vi hitta två sovrum, ett av dem ett sovrum med dubbelsäng och det andra ett sovrum, båda med inbyggda garderober. Det har också ett fint badrum med dusch. Fastigheten har ett larmsystem anslutet till "securitas" och det har även en luftkonditioneringsenhet som erbjuds i priset.


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen. Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare. Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här. Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 94.437 GBP
  • Ryska rubeln: 7.817.989 RUB
  • Schweiziska franc: 120.912 CHF
  • Kinesiska yuan: 868.485 CNY
  • Dollar: 122.791 USD
  • Svenska kronor: 1.179.348 SEK
  • Den norska kronan: 1.117.002 NOK

Suma/IBI

147 €

550 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder