Modern Bungalow vid Lo Pagan Spanien · Costa Cálida · Lo Pagan

HH-LEVAN-BAJA 60m2 96m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 60m2
Tomt: 96m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Balkong: 35 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 37 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 0
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Förråd
Öppen Planlösning
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - Parkering - Gemensam pool - Nära stranden - Balkong - trädgård - kök


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa 11 våningsplan med 2 sovrum och 2 badrum, terrass, gemensam pool och parkeringsplats. Enheterna är fördelade på bottenvåningen eller övervåningen. Maisonetterna på översta våningen har också en takterrass. Tomten ligger nära 2 parker, nära alla tjänster och 500 meter från havet. Alla fastigheter uppfyller högsta standard och kommer att vara utrustade med ett utrustat kök med alla vitvaror i silverfinish (inklusive diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, spis och fläkt), strålkastare inne i villan (matsal, kök och badrum ), och lampor i utomhusområden, fodrade garderober med lådor, fullt utrustade badrum (underskåp, spegel och dusch), förinstallerat för luftkonditionering och ett sommarkök på takterrassen.


Lo Pagan ligger på norra stranden av Mar Menor och har gått samman med San Pedro del Pinatar för att bli en storstad. Lo Pagan har en vacker strand, strandpromenad och liten småbåtshamn. Under sommarmånaderna finns det en livlig tivoli bredvid marinan som ökar atmosfären vid havet. Lo Pagan är mest känd för sina lera bad. Dessa är gratis, vilket är bra nyheter om du har en stor familj för att hålla dig upptagen. Alla åldrar kan använda lerbad från 1 till 100, men bara de riktigt hårda njuter under vintermånaderna. Lerbadet ligger i slutet av stranden och början på salinas gång- och cykelväg ut till havet. Gå bara nedför trappan, täck dig över med den terapeutiska lera, sägs vara bra för alla typer av hudbesvär, värk och smärta, torka av dig i solen och gå sedan in i vattnet igen för att tvätta allt.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det hälsosammaste klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 126.966 GBP
  • Ryska rubeln: 12.632.061 RUB
  • Schweiziska franc: 149.959 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.109.995 CNY
  • Dollar: 165.348 USD
  • Svenska kronor: 1.447.615 SEK
  • Den norska kronan: 1.531.415 NOK

Hansson & Hertzell Realty