Exklusiva lägenheter vid strande i Cala de Mijas Spanien · Costa del Sol · Mijas Costa

HH-ARL-CSERENA-40A 110m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 110m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 24 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 32 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Våning : 4
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Trädgård
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - stor terrass - pool - gym - parkering - pooler - 800 m till stranden - förvaring - bra läge - BBQ - utrustade kök - stor gemensam trädgård


Detta vackra komplex består av 93 hus med 2 till 4 sovrum med stora terrasser, många av dem med vacker utsikt över havet. De inkluderar också parkeringsplatser och förvaring. Det har ett privilegierat läge som gör att du kan njuta av alla charm från La Cala de Mijas till fots. Du kan gå längs stranden, till dess chiringuitos, stormarknader, banker, golfbanor, restauranger, är den viktigaste artären i denna stad och det mest exklusiva läget för kvaliteten på sina nya byggnader. De gemensamma utrymmena består av stora anlagda områden, social gourmet-lounge, gym, simbassänger, spa och utrymmen för evenemang och grillar. En av charmen i denna unika enklaven är närheten till alla typer av tjänster som täcker alla dina behov och som du har tillgång till bekvämt till fots utan att använda några transportmedel. Rum "social-lounge", platser för att hålla informella möten i ett utrymme dekorerat med de senaste trenderna, med imponerande fullt utrustade kök. Pooler, tänkta och utformade för familjens njutning, omgiven av stora trädgårdar, har på samma yta för barn och vuxna och jacuzzi.


La Cala de Mijas - denna lilla stad är den viktigaste servicen och administrativa centret för Mijas Costa. En gång en liten fiskeby har La Cala vuxit till en populär plats att bo och har en befolkning på cirka 4 000 människor. Det har de bästa stränderna i denna del av Costa del Sol, skolor, medicinska centra och en rad butiker och restauranger.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 281.350 GBP
  • Ryska rubeln: 28.092.676 RUB
  • Schweiziska franc: 351.424 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.400.032 CNY
  • Dollar: 375.625 USD
  • Svenska kronor: 3.415.856 SEK
  • Den norska kronan: 3.360.715 NOK

Hansson & Hertzell Realty