Exklusivt Resort med moderna lägenheter - La Zenia Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · La Zenia

HH-UMA-GHILLS 72m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 72m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 18 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Våning : 0
Öppen Planlösning
Garage
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Övervaknings kameror
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Förråd
Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - inomhuspool - utomhuspool - garage - stor terrass - lekplats för barn - gym - bastu


Modernt Komplex med 2,3 sovrum och 2 badrumslägenheter med rymliga terrasser och magnifika solterrasser. Green Hills är ett utrymme för att njuta av stranden, solen och lugn och ro, omgiven av alla nödvändiga bekvämligheter. Designad för att njuta av Medelhavsklimatet till fullo. Här kommer du att koppla av året runt i det gemensamma spa området med uppvärmd pool, bastu och gym. Alla bostäder står inför omfattande öppna utrymmen som kommer att åtnjutas från de massiva balkongerna eller från det flytande trä soldäcket vid poolområdet.

Projektet kommer att ha en boulebana för de mest sportiga grannarna. Barnen kommer att ha kul vid lekplatsen och vid simbassängen. 
Green Hills ligger strategiskt vid privilegierade omgivningar, bara 2 km från La Zenia Beach, i ett konsoliderat stadsområde med alla typer av tjänster och bekvämligheter i närheten, med bra förbindelser och nära en korsning av motorvägen AP-7. Utöver utvecklingen har du alla slags tjänster för dagligt liv som stormarknader, banker, apotek, transporttjänster mm
Shoppingcentret Zenia Boulevard, en av de viktigaste i området på över 80 000 m2, ligger bara 1 km bort. Du kan njuta av 3 utmärkta 18-håls golfbanor på Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor och Golf Las Ramblas de Campoamor, alla inom 2 km från lägenheten.  Underjordiska parkeringsplatser ingår i varje fastighetsköp.


La Zenia är en liten men upptagen strand turistort med många restauranger, barer, butiker och bra anläggningar på grund av det stora antalet människor som bor här året runt. La Zenia är en utmärkt plats för en badsemester, du behöver inte åka någon annanstans, eftersom allt du behöver är i just La Zenia.

Här ligger La Zenia Boulevard, idag Spaniens tredje största köpcenter, här hittar alla något om det så är till bostaden eller hobbyn.  Stränder i La Zenia är stor attraktion, klart det är med stränder som ställs i vikar, med den mest underbara sand och grunt vatten perfekt för familjer. Cala Bosque och Cala Cerrada är de mest kända och populära av La Zenias stränder.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 140.297 GBP
  • Ryska rubeln: 11.684.064 RUB
  • Schweiziska franc: 178.248 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.275.876 CNY
  • Dollar: 181.457 USD
  • Svenska kronor: 1.775.592 SEK
  • Den norska kronan: 1.694.666 NOK

Hansson & Hertzell Realty