Exklusiva villor i Aguas Nuevas - Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Aguas Nuevas

HH-UMA-AZULIK 143m2 289m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 143m2
Tomt: 289m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Takterrass: 36 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Garage
Utsikt över pool
Bra område för uthyrning
Källare
BBQ
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - källare - pool - trädgård - parkering - nära stranden - öppen planlösning


3 villor ligger i stadsdelen Aguas Nuevas (Torrevieja). 150 kvadratmeter fördelade på tre sovrum, två badrum, stort vardagsrum och kök. Tomten är på 300 kvadratmeter. Öppna vyer utgör vardagsrummet till poolen, jacuzzin och vattenfallet. Stort solarium med grill på övervåningen. Husen inkluderar golvvärme, luftkonditionering, privat parkeringsplats och fullt möblerade badrum och kök.

Torrevieja centrum ligger bara 5 minuter bort, och sandstränderna ligger bara 900 m bort. Det finns en stormarknad i närheten. Det är en kort promenad till sjukhuset Quiron, liksom ett stort idrottsanläggning med inomhus- och utomhuspooler, lekplatser, tennisbanor, busshållplats, barer och restauranger.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lugn problem samt reumatism.

Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder.
Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 565.877 GBP
  • Ryska rubeln: 46.114.640 RUB
  • Schweiziska franc: 713.505 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.066.295 CNY
  • Dollar: 715.455 USD
  • Svenska kronor: 7.034.625 SEK
  • Den norska kronan: 6.542.445 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder