Paradvåning på 1:a linjen - Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Playa Flamenca

HH-EMC-RPF-14-3914 137m2 3 3 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 137m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1993
Orientering: Sydöst
Balkong: 14 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Havsutsikt
A/C
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Suma/IBI/år år: 385
Föreningsavgifter/ år år: 822
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - terrass - garage - havsutsikt


På den första linjen i  Playa Flamenca, med utsikt över havet och sol hela morgonen -  syd-sydost orientering, är denna underbara lägenhet med tre sovrum och tre badrum, stort  vardagsrum, matsal, amerikanskt kök och med slutna garage till salu. Inom ett bostadsområde med gemensam pool, stora trädgårdar och fritidsområden. Nära till barer, restauranger, shopping och sportområden och viktigast av allt en av de bästa stränderna i Orihuela Costa. Huset har två terrasser, ett för vardagsrummet och ett annat för sovrummet, vilket är superklart och har sol och utrymmen där du kan njuta av havsbrisen, vilket gör det perfekt att leva hela året. Huset är fullt möblerat och redo att flytta in. Det är värt ett besök för både sökare till ditt perfekta hem, liksom för investerare som vill få en bra avkastning med leasingavtal under hela året.


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen. Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare. Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här. Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 289.976 GBP
  • Ryska rubeln: 23.725.102 RUB
  • Schweiziska franc: 368.400 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.622.045 CNY
  • Dollar: 369.338 USD
  • Svenska kronor: 3.629.993 SEK
  • Den norska kronan: 3.399.078 NOK

Suma/IBI

385 €

822 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder