Exklusiv Paradvåning i Benidorm Spanien · Costa Blanca Nord · Benidorm

HH-SONN-BENBEAP-195 365m2 4 3 gemenskap Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 365m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Balkong: 105 m2
Takterrass: 141 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 50 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 35
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Garage
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Gemensam Pool
Terrass
Hiss
Trädgård
Bra område för uthyrning
Privat Takterrass
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Air Condition
Tennis
Gym
Jacuzzi
Spa Centre
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat takterrass - garage - gemensam pool - inomhuspool - gym - padelbanor - nära stranden - spa


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta lyxiga bostad med spa, gym, jacuzzi, simbassänger, chill-out-område etc. Detta komplex har 196 hus i ett glastorn med rymliga terrasser med utsikt, perfekt för att njuta av utomhus och det fantastiska vädret Benidorm kusten. Alicantes kust är känd för de heta temperaturerna och dess mer än 300 soldagar om året. Vårt bostadshus är utformat för att njuta av varenda dag, med de stora terrasserna som vetter mot havet och dess välskötta gemensamma utrymmen. Frukost varje dag andas vinden i Medelhavet och den livliga atmosfären i Benidorm. Benidorm har en av de mest uppskattade golfbanorna i provinsen: Sierra Cortina. Nära dess tre temaparker och flera köpcentra. Och om du kommer med flyg är Alicantes flygplats bara 1 timme med bil.

Lägenhet alternativ från: € 290.000


I mitten av regionen La Marina Baixa ligger den populära spanska semesterorten Benidorm, en av de viktigaste turistmålen längs Costa Blanca. Dess utmärkta stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter gör att det är en hit för turister från hela Spanien och norra Europa. Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, vattensporter, en båttur till ön Tabarca eller en vandring genom Benidorms historiska kvarter, uppe på en udde, den gamla staden ligger i stor kontrast till de stora vägarna i den största turiststaden. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för den seriösa och avslappnade golfaren. Benidorm är vad du vill att det ska vara: fullt av kul, med ett fantastiskt nattliv, men ger också lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. Verkligen en plats med något för alla, det är inte konstigt att det är så populärt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 631.320 GBP
  • Ryska rubeln: 66.528.832 RUB
  • Schweiziska franc: 788.432 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.498.237 CNY
  • Dollar: 865.393 USD
  • Svenska kronor: 7.762.910 SEK
  • Den norska kronan: 7.549.643 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty