Nyckelfärdig lyxvilla på Las Colinas Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Dehesa de Campoamor

HH-LM-GEOS-ADEL-V33-02 572m2 1.529m2 5 3 privat pool Privat
Sovrum: 5
Badrum: 3
Byggd: 572m2
Tomt: 1.529m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Balkong: 162 m2
Avstånd till golfbana: 50 Meter
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Källare
Utsikt över golfbana
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

5 sovrum - 3 badrum - Privat pool - Garage - Stor trädgård - Golfbana 


Denna fantastiska villa, som erbjuder 5 sovrum och 3 badrum, ligger på en av de högsta tomterna i centrala "ön" av Las Colinas. Villan har två ingångar. Båda från baksidan av tomten. Fotgängaren leder dig genom ett härligt rymligt område mot ingången på bottenvåningen. Den breda ingången bjuder inte bara på att njuta av utsikten mot terrassen och poolområdet, men skiljer också köket och matplatsen från vardagsrummet och sovrummen.

Det öppna köket och matplatsen har naturliga ljus från de stora fönstren mot terrassen. Bakom köket hittar du en gästtoalett och ett praktiskt tvättrum. Från vardagsrummet och matplatsen har du tillgång till huvudterrassen på 65 m2. Huvudterrassen är dessutom ansluten till en annan terrass på 43 m2. Alla på bottenvåningen nivå. På bottenvåningen hittar du dessutom 2 sovrum och ett badrum. Från vardagsrummet och matplatsen har du utsikt mot golfbanan och havet.

På 1: a våningen hittar du 3 dubbelrum och 2 badrum. Sovrum på 34 m2 med eget badrum och tillgång till en mindre balkong. Från sovrummet har du utsikt mot golfbanan, bergen, havet och även La Manga del Mar Menor. På 1: a våningen hittar du dessutom en annan terrass på 54 m2 med samma utsikt som sovrummet samt utsikt mot ingången till Las Colinas Golf & Country Club och all grönska däremellan.

I källaren hittar du en parkeringsplats på 61 m2, en gästtoalett samt ett praktiskt förråd på 16 m2.

Villan erbjuder massor av detaljer på en stor tomt med fantastisk utsikt att ses.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.


Las Colinas erbjuder några av de mest prestigefyllda egenskaperna på den södra delen av Costa Blanca, en 18-håls mästerskapsgolfbana, som inom några år har vunnit flera utmärkelser, vandringsleder för att njuta av de gröna sportanläggningarna och mycket mer. Bara 10 minuters bilresa från Las Colinas Golf & Country Club kommer du till det populära köpcentret Zenia Boulevard.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.102.046 GBP
  • Ryska rubeln: 90.915.915 RUB
  • Schweiziska franc: 1.401.990 CHF
  • Kinesiska yuan: 10.064.978 CNY
  • Dollar: 1.420.860 USD
  • Svenska kronor: 13.737.105 SEK
  • Den norska kronan: 13.030.245 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder