Modern villa i San Pedro del Pinatar Spanien · Costa Cálida · San Pedro del Pinatar · San Pedro Del Pinatar

HH-RP-GOLD-13 116m2 182m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 116m2
Tomt: 182m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Väster
Balkong: 18 m2
Avstånd till strand: 2.3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 8 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 0
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggd pool med jacuzzi - trädgård - parkering - öppen planlösning - terrass - nära Mar Menor - utrustat kök


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa intressanta villor, med 3 rymliga sovrum och privat pool med jacuzzi. På bottenvåningen hittar du ett ljust öppet kök och vardagsrum med tillgång till den vackra privata trädgården. Det finns också ett sovrum och ett badrum. På första våningen finns ytterligare 2 sovrum och ett badrum, sovrummet har en garderob. Från båda sovrummen har du tillgång till en fin terrass på 19 kvm. Du har också möjlighet att lägga till en takterrass. När du köper planlösning får du möjlighet att personifiera huset inuti med olika alternativ för kakel, målning, golv etc. I priset ingår automatiska persienner i stora fönster och duschfönster och speglar i badrummen. Du kommer att bli förvånad över flera LED-belysningsdetaljer i fastigheten längs trappan och i köket. Trädgården är avslutad med konstgräs runt poolområdet och på palmer.


San Pedro del Pinatar ligger på Mar Menor, den naturliga lagunen skapad av La Manga-remsan, vid Medelhavet Costa Calida, vid norra gränsen till Murcia och Alicante. Staden är en fiskehamn, liksom en magnat för turism. Det finns några helt fantastiska stränder. Kör ut till sanddynerna i Playa de la Torre Derribada och Llana-stranden, där det finns en sporthamn och en restaurang. Härifrån är utsikten över de avlägsna bergen, Medelhavet och Mar Menor och La Manga utmärkt. Stanna till tidigt på kvällen för att njuta av den fantastiska solnedgången. Staden i sig har utmärkta sportanläggningar inklusive tennis och paddla. Hyra en cykel och njut av det lokala landskapet när du slövar lätt på de platta tysta vägarna. Löpare och vandrare kommer att njuta av strandpromenaden och stränderna för sin valda aktivitet. San Pedro del Pinatars centrum har gott om butiker, butiker och banker. Det finns flera barer i stan som är livliga till de tidiga timmarna. Det finns också flera diskotek för unga och unga. Det finns också många lokala restauranger som erbjuder regionens fina rätter tillsammans med ett antal platser som erbjuder internationell mat. Slätten i Murcia är oerhört bördig och producerar ett stort utbud av färsk frukt och grönsaker, som utgör basingredienserna i regionens kök.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 237.879 GBP
  • Ryska rubeln: 24.024.260 RUB
  • Schweiziska franc: 299.156 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.135.235 CNY
  • Dollar: 330.431 USD
  • Svenska kronor: 2.833.098 SEK
  • Den norska kronan: 2.905.517 NOK

Hansson & Hertzell Realty