Stort Parhus i Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Playa Flamenca

HH-EMC-UB-1863 82m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 82m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Väster
Balkong: 8 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - trädgård - terrass - pool - parkering


Husen är belägna över två våningar och består av 3 sovrum och 2 badrum, ett fint vardagsrum och matsal och ett mycket funktionellt kök med ett praktiskt tvättstuga. Den privata trädgården är tillräckligt stor för att parkera bilen på tomten, även om det finns tillräckligt med utrymme för att lämna den precis framför huset och terrängen. Alla grannar delar en vacker gemensam pool med relax och solbad.


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen.

Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare.
Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här.
Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 112.305 GBP
  • Ryska rubeln: 9.151.982 RUB
  • Schweiziska franc: 141.603 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.005.465 CNY
  • Dollar: 141.990 USD
  • Svenska kronor: 1.396.103 SEK
  • Den norska kronan: 1.298.424 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder