Lyxig nyckelfärdig villa i Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Ciudad Quesada

HH-YUZU-GAL-10 253m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 253m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3.8 Km.
Våning : 0
Nära strand
Smart Home System
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sjöutsikt
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Privat Takterrass
Larmsystem
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - Privat pool - Privat parkering - takterrass - nära Marquesa golf - utrustat kök - trädgård


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxvilla med skarpa vita väggar, 4 sovrum, en takterrass med bubbelpool eller till och med en personlig yta under huset. Högt i tak och den omfattande användningen av glas skapar en stil som är så tidlös som den glittrande se. Vi erbjuder dig möjligheten att skapa ditt drömhus Fusion av ljus och trä, vatten och stenar, element som finns sida vid sida i definierade utrymmen. Avgränsade zoner som smälter i harmoni och skapar illusioner för att njuta av ditt dagliga liv. Beläget i en privilegierad miljö, omgiven av naturskyddade områden där du har möjlighet att njuta av naturens harmoni. Utan att behöva ge upp de bästa tjänsterna och bekvämligheterna bekvämt beläget inom gångavstånd från dessa bostadshus i ett komplex med endast 10 fristående villor.

Modell Romero från: 490.050 €


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den verkligen inte fanns förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör som heter Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen accepterades den som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året. Det har gott om butiker, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner. Många prisbelönta sandblå flaggstränder ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda detaljer. Utsikten är bra, inåt landet har du berg, landskapet kring Ciudad Quesdada inkluderar apelsinlundar och Torreviejas saltsjöar. Ciudad Quesada har sin egen golfbana som heter La Marquesa golf och country club. Nära Ciudad Quesada ligger också La Finca golf, Royal Campoamor golf och Las Ramblas golf.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det hälsosammaste klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 411.008 GBP
  • Ryska rubeln: 42.173.333 RUB
  • Schweiziska franc: 525.452 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.701.463 CNY
  • Dollar: 571.958 USD
  • Svenska kronor: 4.821.793 SEK
  • Den norska kronan: 4.876.716 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder