Välskött bungalow i Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Playa Flamenca

HH-EMC-IMA-21-MVC62 80m2 82m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Tomt: 82m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2004
Orientering: Nordost
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Förråd
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Suma/IBI/år år: 190
Föreningsavgifter/ år år: 490
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - terrass - trädgård - takterrass - pool


Den har hela trädgården att njuta av en grill eller en fantastisk middag. Dessutom finns det ett förråd under trappan som du klättrar till ett privat solarium där du kan använda det som torkställ eller sola året runt. Från detta kan du se en vacker gemensam pool som har gräs och parasoller. Huset har en öppen spis i vardagsrummet, 2 sovrum, 2 badrum (ett ensuite) och ett stort kök med granitbänk.

Den är i gott skick och redo att flytta till. Det säljs fullt möblerade och utrustade. Playa Flamenca är ett typiskt spanskt turistområde i kust, beläget i södra Costa Blanca och 30 minuter från två internationella flygplatser som San Javier i Murcia och Elche - Alicante.


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen.

Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare.

Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här.

Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 120.923 GBP
  • Ryska rubeln: 9.975.793 RUB
  • Schweiziska franc: 153.834 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.104.385 CNY
  • Dollar: 155.905 USD
  • Svenska kronor: 1.507.311 SEK
  • Den norska kronan: 1.429.750 NOK

Suma/IBI

190 €

490 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty