Modern Lyxvilla i Polop - Norra Alicante Spanien · Costa Blanca Nord · Polop

HH-LM-POLHIL-REG 129m2 253m2 3 3 1 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 129m2
Tomt: 253m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 50 m2
Avstånd till strand: 10 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Havsutsikt
A/C
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Utsikt över berg
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - fullt utrustat kök - gemensam pool - utsikt


Ny utveckling av fristående villor i modern stil med 2- och 3 sovrum och 2- och 3 badrum på enskilda tomter med privata pooler. Villorna är utrustade med luftkonditionering (varm / kall) i alla rum och fullt installerat och utrustat kök (möbler, induktionshäll, fläkt, elektrisk ugn, handfat) och utrustade badrum. Villorna har panoramautsikt över havet.

Konstruktionen är modern, praktisk och funktionell enligt de nya konstruktionsnormerna och energisk effektivitet. Det omgivande är lugnt och lugnt, men ändå med bra infrastruktur och väl anslutna. De gemensamma områdena inkluderar en stor pool, trädgårdsområden, en social klubb och en lekplats för barn. Detta kommer att vara en stängd urbanisering med entrébarriär och videoövervakning och asfalterade och väl upplysta gator för din säkerhet.


Byn Polop ligger inåt i norra Costa Blanca i ett område som kallas Marina Alta. Den lokala ekonomin bygger främst på jordbruk, så mycket av den omgivande landsbygden täcks av polyeten för att fungera som jätteväxthus.
Byn är en fröjd att utforska och perfekt för en morgon- eller eftermiddag,  Kullen, där det gamla slottet brukade vara, omges av en medeltida vägg, och är ett "måste" att gå upp. Följ sicksackvägen så kommer du att belönas med några fantastiska vyer. På en klar dag kan du se höger mot Albir och Altea vid kusten och inlandet till Callosa och Sierra Bernia. Du kommer att kunna se ut Leon Dormido - det sovande lejonberg som ligger bakom Polop.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 303.223 GBP
  • Ryska rubeln: 24.710.352 RUB
  • Schweiziska franc: 382.329 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.714.755 CNY
  • Dollar: 383.374 USD
  • Svenska kronor: 3.769.477 SEK
  • Den norska kronan: 3.505.744 NOK

Hansson & Hertzell Realty