Renoverat Radhus vid Villamartin Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Villamartin

HH-LM-URE-3034 121m2 3 3 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 121m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 30 m2
Avstånd till strand: 4,2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Havsutsikt
A/C
Möblerat
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Fireplace
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - Gemensam pool - Luftkonditionering - Havsutsikt


Trevlig duplex med 3 sovrum och 3 badrum belägen på kort avstånd från golfbanan Villamartin. Med en yta på 121 m2 är fördelningen enligt följande: på bottenvåningen finns vardagsrummet med öppen spis, köket med matplats och utgång till den privata trädgården och ett badrum. På första våningen finns det två sovrum och ett badrum. Ett sovrum har utsikt över urbaniseringens gröna områden och ett annat sovrum har en egen terrass med utsikt över Villamartin golfbana. På andra våningen finns det tredje sovrummet med motsvarande badrum och terrass med utsikt över havet. Det säljs möblerat. Köket har nyligen renoverats och är utrustat med apparater. Laminerad parkett placeras i alla rum på golvet. Dörrar, fönster och inbyggda garderober är nya.


Villa martin är ett snabbt växande turistmål som ligger på den södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja. Villa Martin har vuxit snabbt under de senaste åren med många britter och andra nordeuropéer som bosatt sig här för sina fina omgivningar och närhet till allt. 

Även om Villa Martin är något inåt landet är det inte långt från kusten med sina många fina stränder. Villa Martin Plaza är definitivt värt att umgås på. Detta är en kvadrat med ett svartvitt schackbrädsmönster omgivet av affärer, barer, kaféer, banker och flertalet trevliga restauranger. I sommarhettan blir det ofta dans sent in på nätterna.

Många turister kommer till Villamartin eftersom det är nära till tre mästerskapsbanor - Campoamor, Las Ramblas Golf och Villa Martin Golf


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 147.128 GBP
  • Ryska rubeln: 11.989.806 RUB
  • Schweiziska franc: 185.511 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.317.237 CNY
  • Dollar: 186.018 USD
  • Svenska kronor: 1.829.003 SEK
  • Den norska kronan: 1.701.036 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder