Exklusiva våningar i Villajoyosa Spanien · Costa Blanca Nord · Villajoyosa

HH-SONN-BOLN2 80m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Balkong: 59 m2
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 9 Km.
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Övervaknings kameror
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - utrustat kök - parkering - förvaring - gemensam pool - terrass - havsutsikt - nära stranden - säkerhet


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa rymliga lägenheter med 2 och 3 sovrum, med stora terrasser från 59 m2 med havsutsikt till Medelhavet. Här finns det tillräckligt med utrymme för alla dina drömmar. Våra hem har 2 och 3 sovrum med inre utrymmen på upp till 103 m2 och mycket rymliga uteterrasser. Lägenheterna levereras med de bästa kvaliteterna och är utrustade med exklusiva finish och högsta kvalitet. Inklusive installation av luftkonditionering av centraliserade kanaler och elektrisk golvvärme i badrum. Köken är fullt möblerade och utrustade med ugn, induktionshäll, fläkt och mikrovågsugn. De är också utformade för integrering av diskmaskin och kylskåp om du vill. Badrummen levereras också med möbler och spegel. En urbanisering med lyxutrustning för att njuta av sina sportfaciliteter och välbefinnande året runt i en säker och omtänksam miljö. Det kombinerar så få lyx, elegans och exklusivitet med natur och miljövård. Därför har de gröna områdena i vår urbanisering inhemska växter, försöker respektera miljöns estetik, förutom energieffektivitet och minimal vattenförbrukning. Bostaden erbjuder gemensamma områden som lever upp till alla förväntningar: chillout- och avkopplingsområden, sport- och aktivitetsområden och till och med gångområden. Allt detta i en helt stängd urbanisering med vaktpost för säkerhet och åtkomstkontroll till urbaniseringen.


Villajoyosa (La Villa Joiosa) ligger i norra änden av Costa Blanca i Alicante-provinsen, och är huvudstaden i Marina Baixa-distriktet. En härlig och historisk stad, den sträcker sig längs en härlig bred sandstrand, med vackra färgade fiskehus som sträcker sig längs strandpromenaden och omfattas av en bakgrund av berg. Villajoyosa ligger cirka 26 kilometer från staden Alicante och Alicantes internationella flygplats, och är ett bra läge, perfekt för att utforska resten av Costa Blanca-kusten.

Välkommen till Hansson & Hertzell Realty och det hälsosammaste klimatet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 337.994 GBP
  • Ryska rubeln: 34.135.189 RUB
  • Schweiziska franc: 425.060 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.033.877 CNY
  • Dollar: 469.497 USD
  • Svenska kronor: 4.025.445 SEK
  • Den norska kronan: 4.128.343 NOK

Hansson & Hertzell Realty