Exklusiva våningar i Villajoyosa Spanien · Costa Blanca Nord · Villajoyosa

HH-LM-SONN-BOLN2 80m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Balkong: 59 m2
Avstånd till strand: 5 Meter
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Hiss
Övervaknings kameror
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - Fullt utrustat och utrustat kök - Parkering - Förvaring - Gemensam pool


Rymliga lägenheter med 2 och 3 sovrum, med stora terrasser från 59 m2 med havsutsikt över Medelhavet. Ett mysigt och avantgarde designkomplex, som ligger några minuter från stranden i Bolnou och paradiset i Villajoyosa.

Detta är ett exklusivt komplex av 70 lägenheter med 2 och 3 sovrum belägen i ett lugnt område i Villajoyosa, bredvid Paradisstranden.

En urbanisering med lyxutrustning att njuta av året runt dess sportanläggningar och välbefinnande, i en säker och omtänksam miljö. Den kombinerar  lyx, elegans och exklusivitet med naturen och vård av miljön. Den är utformad i en avantgardistil med raka linjer, ljusa färger och mycket breda utrymmen och försöker smälta in i omgivningen med respekt för den naturliga skönheten som omger den. Därför har de gröna områdena i vår urbanisering infödda växter, försöker respektera miljöns estetik, utöver energieffektivitet och minimal vattenförbrukning.

Bostaden erbjuder gemensamma områden som uppfyller alla förväntningar: avkopplings- och avkopplingsområden, sport- och aktivitetsområden och till och med promenadområden. Allt detta i en helt stängd urbanisering med vaktpost för säkerhet och åtkomstkontroll till urbaniseringen.

Bostäderna

Här finns tillräckligt med utrymme för alla dina drömmar. Utrymme och ljusa miljöer gör att du kan njuta av ditt hem som aldrig tidigare. 

Lägenheterna levereras med de bästa egenskaperna och är utrustade med exklusiva ytor och högsta kvalitet. Inklusive installation av luftkonditionering med centrala kanaler och elektrisk golvvärme i badrum.

Köken är fullt möblerade och utrustade med ugn, induktionshäll, fläkt och mikrovågsugn. De är också designade för integration av diskmaskin och kylskåp om du vill. Badrummen levereras också med möbler och spegel.


Villajoyosa (La Villa Joiosa) ligger vid den norra delen av Costa Blanca i Alicante-provinsen och är huvudstaden i Marina Baixa-distriktet. En härlig och historisk stad sträcker sig längden på en härlig bred sandstrand med vackra färgade fiskehus som går längs strandpromenaden och omfattar en bakgrund av berg. Villajoyosa ligger cirka 26 kilometer från Alicante och Alicante internationella flygplats. Det är ett bra läge, perfekt för att utforska resten av Costa Blanca.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 341.418 GBP
  • Ryska rubeln: 28.166.107 RUB
  • Schweiziska franc: 434.342 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.118.170 CNY
  • Dollar: 440.188 USD
  • Svenska kronor: 4.255.809 SEK
  • Den norska kronan: 4.036.821 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty