Exklusiva våningar i Benahavis Spanien · Malaga · Benahavis · La Heredia

HH-BROME-AGUA-3 125m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 125m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 31 m2
Avstånd till strand: 6 Km.
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - terrass - parkering - förråd- gemensamma pooler - havsutsikt - nära Puerto Banus


De eleganta bostäderna i Aqualina ligger perfekt i Benahavis, de perfekta lägenheterna för att njuta av alla aspekter av lyxliv på Costa del Sol med de glamorösa butikerna Marbella och den eleganta marinan i Puerto Banus under 10 minuter bort och omgiven av några av de bästa golfbanorna i området inklusive El Higueral - en vacker 9-hålsbana byggd längs floden Guadalmina, samt Los Arqueros och La Quinta.

Aqualina Residences & Collection är en unik utveckling av raffinerade lägenheter med två, tre och fyra sovrum och takvåningar med spektakulär söderläge och havsutsikt som erbjuder det senaste inom teknik och design. Höga speciella kvaliteter och ytbehandling skiljer dessa bostäder från och använder endast de bästa materialen genomgående. Om du letar efter lyxiga, moderna, moderna lägenheter i hjärtat av en av de bästa postkoderna på Costa del Sol, är Aqualina Residences & Collection det perfekta valet.


De eleganta lägenheterna är utrustade med högkvalitativa funktioner inklusive porslinskakel, solpaneler för att hålla kostnaderna nere och termiskt isolerade motoriserade rullgardiner i vardagsrummet och sovrummet. För komfort finns luft- och varmluftkonditionering i hela och stora fönster för att maximera naturligt ljus och alla viktiga vyer. Efterbehandlingen inkluderar moderna badrum med hängande sanitetsartiklar, infälld LED-belysning och inbyggda garderober samt stora terrasser och trädgårdsområden som utnyttjar utomhusområdet. För bekvämlighet och säkerhet har varje lägenhet en videoinmatningstelefon och har privat underjordisk parkering och ett förråd.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 572.842 GBP
  • Ryska rubeln: 46.682.205 RUB
  • Schweiziska franc: 722.287 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.128.649 CNY
  • Dollar: 724.261 USD
  • Svenska kronor: 7.121.205 SEK
  • Den norska kronan: 6.622.967 NOK

360 view