Exklusiva radhus i MIjas Costa Spanien · Costa del Sol · Mijas Costa

HH-BROME-EDEN-68 118m2 3 2 1 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 118m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 64 m2
Avstånd till strand: 1 Km.
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - 1 WC-terrasser - terrasser - trädgård - SPA - pooler - Gym - Golfutsikt - Havsutsikt


Eden Resort & Club är en unik utveckling av exklusiva hus med tre och fyra sovrum med spektakulär havsutsikt, modern arkitektonisk stil och den senaste inhemmetekniken. Dessa lyxfastigheter erbjuder välfördelade inre utrymmen där vardagsrum, matplats och fullt utrustat kök med frukostbar smälter in i ett bostadsområde som maximerar utsikten från överdimensionerade dörrar och fönster i tre storlekar. Anslutningen mellan yttre och inre rymden är sömlös med generösa täckta och avslöjade terrasser - det perfekta stället att koppla av och njuta av utsikten över golfbanan eller den sydvästra kusten mot Medelhavet.

Var och en av bostäderna är färdigställda till en mycket hög standard som passar en egendom i denna kaliber med porslingolv och neutrala toner och strukturer genom att låta ägaren anpassa utrymmet för att skapa en perfekt livsmiljö. Rymliga sovrum gynnas av inbyggda garderober med master-sviten med en klädkammare och vackert badrum. Utanför välskötta trädgårdar omsluter en privat pool i vissa fastigheter - ett ställe att svalka efter en omgång tennis eller en dag på golfbanan.


Beläget på en av naturens mest inspirerande platser på södra Spaniens kust med utsikt över den berömda golfbanan El Chaparral, är den prestigefyllda Eden Resort & Club ett paradis som väntar på att upptäckas. Denna exklusiva utväg tjänar till att skapa balans mellan ditt sinne, kropp och ande under den lilla Medelhavssolen som omfattar det lyxiga konceptet av resort-stil bo där alla dina behov tillgodoses. Eden Resort & Club ligger vid Medelhavskusten på Costa del Sol, länge älskat av kräsna köpare för en mängd utomhusaktiviteter som kan avnjutas. Det är idealiskt beläget nära några av Spaniens vackra vita sandstränder och gränsar till El Chaparral Golf & Country Club. Dessutom ligger den populära staden La Cala några minuters bilresa bort känd för sina fina restauranger och stränder med blå flagg.

Denna eleganta utveckling ligger i en framträdande position med moderna arkitektoniska linjer som smälter naturligt in i miljön. Områdets fantastiska stränder ligger inom gångavstånd, vilket gör detta till den perfekta platsen för att njuta av alla aspekter av lyxboende på Costa del Sol med hälsoklubb, spa och en exklusiv conciergeservice för att säkerställa att alla dina behov tillgodoses när du äger en fastighet på Eden Resort & Club.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 381.110 GBP
  • Ryska rubeln: 32.911.065 RUB
  • Schweiziska franc: 454.155 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.371.398 CNY
  • Dollar: 472.430 USD
  • Svenska kronor: 4.446.988 SEK
  • Den norska kronan: 4.585.325 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty