Exklusiva Radhus på Nya Golden Mile - Cancelada Spanien · Costa del Sol · Estepona · Cancelada

HH-BROME-OCEANCOLL-30 209m2 3 2 1
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 209m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Balkong: 22 m2
Takterrass: 40 m2
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Havsutsikt
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 bad - 1 WC-terrass - privat takterrass - havsutsikt - inomhuspool - bastu - fritidsklubb


Denna utvalda utveckling av mycket moderna hus med tre sovrum har ett enastående läge på den eftertraktade New Golden Mile, angränsande till det berömda området Los Flamingos.Oceana Collection är en ultramodern utveckling av stadshus som drar nytta av en sydvästlig orientering det mesta av solnedgångarna över Medelhavet. Byggnadernas orientering innebär att fantastisk havsutsikt kan njutas från praktiskt taget alla hem.

Med en verkligt fantastisk havsutsikt är Oceana Collection centralt beläget nära den charmiga byn Cancelada som erbjuder ett överflöd av bekvämligheter inom gångavstånd och dessutom ligger några av de mest kända golfbanorna inklusive La Quinta, Los Flamingos och El Higueral några minuters bilresa. Ägare av Oceana Collection har tillgång till det exklusiva Santa Vista Club House med fantastiska sociala och välbefinnande faciliteter som en inomhuspool, bastu och cafeteria på plats. De fantastiska stränderna i denna kuststräcka är några av de mest önskvärda i regionen och denna exklusiva samtida utveckling ligger i ett säkert gated komplex med så mycket mer än fantastisk utsikt.

Det finns 36 stadshus inom denna eleganta utveckling, varav de flesta har vacker havsutsikt. De fashionabla stadsbostäderna är uppdelade på två nivåer och erbjuder en öppen planlösning. Boområdet är rymligt med ett fullt utrustat kök och elegant lounge och matplats som alla gynnas av en ljus solljus. Sovrummen är tillräckligt med inbyggda garderober, och det utsökta sovrummet har ett badrum med en klädkammare perfekt för modernt boende.

Stadshus av denna kaliber är inte vanligt i detta område med en fantastisk takterrass med hisnande havsutsikt. En privat uppfart och generösa täckta och avslöjade terrasser skapar en personlig medelhavsoas. Högkvalitativ design inkluderar luftkonditionering och coola porslingolvplattor överallt.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 347.953 GBP
  • Ryska rubeln: 30.270.230 RUB
  • Schweiziska franc: 422.687 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.125.576 CNY
  • Dollar: 440.737 USD
  • Svenska kronor: 4.055.325 SEK
  • Den norska kronan: 4.100.177 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder