Exklusiva våningar vid stranden - Estepona Spanien · Malaga · Estepona · La Gaspara

HH-BROME-ONE80-510A 90m2 3 2 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 35 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - terrass - parkering - havsutsikt - öppen planlösning - nära stranden - pooler


Dessa mycket eleganta två-, tre- och fyra sovrums moderna lägenheter och takvåningar är vackert utformade i öppen planstil och maximerar utrymme och solljus samtidigt som de bara använder de bästa materialen tillgängliga både internt och externt. One80 Residences erbjuder avskildhet, lugn och lysande utrymmen med fantastisk utsikt över Medelhavet från dess omfattande terrasser och stora fönster.

Höjda bottenvåningar och första våningen har generösa terrasser med söderläge, varav de flesta har fantastisk havsutsikt. Lägenheter på andra våningen har också mycket stora terrasser och drar nytta av spektakulära solarier där du kan skapa din egen privata fristad. Interiören har panoramadörrar som ger plats för det yttre utrymmet som integreras sömlöst och effektivt skapar ett annat vardagsrum med högkvalitativa porslinsgolv överallt. Njut av spektakulära solnedgångar från terrassen och ät utomhus med vänner och familj.


Denna sensationella nyutveckling har en avundsvärd position på ett fantastiskt läge nära stranden i den eleganta eftertraktade staden Estepona, belägen väster om de berömda områdena Marbella och Banus. De fantastiska moderna husen har fantastiska terrassutrymmen och spektakulär utsikt över Medelhavet. One80 Residences består av 72 moderna två-, tre- och fyra sovrumslägenheter och takvåningar fördelade på fyra lågbyggnader belägna i det mycket eftertraktade Costa del Sol-området i Estepona.

De eleganta lägenheterna är i ett utmärkt läge för att njuta av den lyxiga livsstilen utomhus i södra Spanien är känd för med stränderna med blå flagg och en mängd bekvämligheter inom gångavstånd, liksom att vara på tröskeln till de bästa golfbanorna på Costa del Sol . Detta område är väl eftertraktat för sitt perfekta läge i hjärtat av Costa del Sol med sin egen fantastiska infrastruktur för internationella och lokala skolor, moderna sjukhus samt ett fantastiskt urval av idrottsanläggningar som ridcenter och tennisklubbar.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 269.880 GBP
  • Ryska rubeln: 21.993.136 RUB
  • Schweiziska franc: 340.287 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.416.233 CNY
  • Dollar: 341.217 USD
  • Svenska kronor: 3.354.975 SEK
  • Den norska kronan: 3.120.243 NOK

Hansson & Hertzell Realty