3.a nära stranden i Cabo Roig Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Cabo Roig

HH-OC-AV-1341 70m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 70m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Väster
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 bäddar - 1 badrum - terrass - privat trädgård - parkering - nära stranden - nära tennis / pool


Lägenhet på cirka 70 m2, fördelat på 2 sovrum, 1 badrum, kök, tvättstuga och ett stort vardagsrum med öppen spis. Den har också en stor terrass och en privat trädgård på cirka 20 m2. Säljs möblerad, med vitvaror.  Orienterad mot Nord-väst med fri panoramautsikt. Beläget i den prestigefyllda urbaniseringen i Cabo Roig ligger i ett privat bostad med gröna områden och parkering. Bara 300 meter från stränderna i Cabo Roig och mycket nära stormarknad, tjänster, idrottsområde och restauranger.


Cabo Roig är känd för sina rena blå flagg stränder och är populär för turister från norra Europa, liksom invånarna i grann regionen Murcia som ofta flockas till stränderna på helgerna 

Den gamla delen av Cabo Roig är en halvö och ett exklusivt villaområde där flera önskar att bosätta sig. Här finns det mycket trevliga fiskrestauranger, en marina och en mycket uppskattad strand.

Cabo Roig Marina är en av de bästa småbåtshamnar på den populära Costa Blanca kusten. Ligger i ett attraktivt område har över tvåhundra förtöjnings utrymmen, en restaurang och en del andra bra faciliteter. Även här, som på flera andra orter finns det en marknad, den hålls varje torsdag och har ett gediget utbud.

Tennis - Om du är en tennisspelare - Cabo Roig Club ligger precis intill stranden i Cala Capetan. Klubben har fyra hardcourts, egen pool, bar och restaurang. Kvalificerad tenniscoaching finns också.

Hästridning - Om ridning är din hobby kan du ta en tur i den spanska landsbygden, inom en 5 minuters bilresa är The Ranch på Campoamor. Det finns också Club HiPCO nära.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 90.757 GBP
  • Ryska rubeln: 7.487.193 RUB
  • Schweiziska franc: 115.458 CHF
  • Kinesiska yuan: 828.881 CNY
  • Dollar: 117.012 USD
  • Svenska kronor: 1.131.291 SEK
  • Den norska kronan: 1.073.079 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder