Stort Radhus i Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Playa Flamenca

HH-EMC-RPF-14-3930 100m2 40m2 3 2 1 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 100m2
Tomt: 40m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1996
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 1.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Öppen Planlösning
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Suma/IBI/år år: 247
Föreningsavgifter/ år år: 540
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - trädgård - takterrass - pool - nära strand 


Stort radhus i Orihuela Costa i Residential Laguna II, helt slutet och privat med utsikt över poolen med gröna områden för att njuta av ett trevligt bad. Urbaniseringen ligger några meter från Floridaskolan och den svenska skolan också mycket nära kommersiella områden som Carrefour och köpcentret Zenia Boulevard.

Huset har orientering och söderut eftersom det har ingång genom två områden, direkt ingång till poolen från trädgården och huvudentrén, som har en trädgård på 40 m2 och en stor veranda med utsikt över poolen.

På bottenvåningen har den en trädgård på 40 m2 med en stor veranda, inuti ett stort vardagsrum med ett stort kök, en toalett och en stor uteplats med förråd på utsidan och en toalett, på första våningen har vi 2 rymliga rum med inbyggda garderober och två kompletta badrum, och på sista våningen 1 dubbelrum med grill och ett soligt solarium att njuta av med vänner eller familj. Möblerna ingår till stor del i priset, vi kan lyfta fram kvalitetsmöbler och apparater med liten användning.


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen.
Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare.

Vattensporter är väldigt populärt här, självklart kan du hyra de allra mesta om du inte äger surfingbräda själv. Kanske vill du hyra en båt över dagen? Det är fullt möjligt här.
Den fantastiska palmkantade strandpromenaden är en idealisk plats att gå på en kvällspromenad. Aktiviteter som kan avnjutas i Playa Flamenca inkluderar tennis, vattensporter, ridning och fiske


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 144.953 GBP
  • Ryska rubeln: 13.663.238 RUB
  • Schweiziska franc: 174.026 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.261.854 CNY
  • Dollar: 177.953 USD
  • Svenska kronor: 1.807.080 SEK
  • Den norska kronan: 1.858.362 NOK

Suma/IBI

247 €

540 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty