Duplex lägenhet i La Regia / Cabo Roig Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · La Regia

HH-EMC-GS-20-3145 55m2 2 1
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 55m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Väster
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 0
A/C
Öppen Planlösning
Bra område för uthyrning
Nära strand
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - trädgård - terrass - nära strand! 


Utmärkt värde för pengarna, består av två sovrum duplex på bottenvåningen i ett amerikanskt kök, ett vardagsrum med luftkonditionering samt en trevlig terrass. Övre våningen har två sovrum med luftkonditionering och ett fullt utrustat badrum med dusch. Denna fastighet ligger i La Regia, en väletablerad urbanisering i södra Costa Blanca, med människor som bor där året runt.


Cabo Roig är känd för sina rena blå flagg stränder och är populär för turister från norra Europa, liksom invånarna i grann regionen Murcia som ofta flockas till stränderna på helgerna 

Den gamla delen av Cabo Roig är en halvö och ett exklusivt villaområde där flera önskar att bosätta sig. Här finns det mycket trevliga fiskrestauranger, en marina och en mycket uppskattad strand.

Cabo Roig Marina är en av de bästa småbåtshamnar på den populära Costa Blanca kusten. Ligger i ett attraktivt område har över tvåhundra förtöjnings utrymmen, en restaurang och en del andra bra faciliteter. Även här, som på flera andra orter finns det en marknad, den hålls varje torsdag och har ett gediget utbud.Tennis - Om du är en tennisspelare - Cabo Roig Club ligger precis intill stranden i Cala Capetan. Klubben har fyra hardcourts, egen pool, bar och restaurang. Kvalificerad tenniscoaching finns också. Hästridning - Om ridning är din hobby kan du ta en tur i den spanska landsbygden, inom en 5 minuters bilresa är The Ranch på Campoamor. Det finns också Club HiPCO nära.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 56.183 GBP
  • Ryska rubeln: 4.634.929 RUB
  • Schweiziska franc: 71.474 CHF
  • Kinesiska yuan: 513.117 CNY
  • Dollar: 72.436 USD
  • Svenska kronor: 700.323 SEK
  • Den norska kronan: 664.287 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder