Renoverad Villa vid Villamartin Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Villamartin

HH-EMC-PV-28-ParadisePalm 190m2 350m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 190m2
Tomt: 350m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2008
Orientering: Söder
Balkong: 20 m2
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Källare
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - källare - terrass - trädgård - privat pool


Stor möjlighet i Villa Martin, Orihuela Costa självständiga villa med havsutsikt och söderläge, anlagd tomt på 350m2, privat pool och 70m2 källare med uppfart. Helt renoverad, i hela huset, badrum och kök renoverade med de bästa materialen, interiör och exteriör målning, snickeri, pool, trädgård osv ... Villan har 3 sovrum, ett av dem på bottenvåningen, 2 badrum, öppet kök, stort vardagsrum, tvättstuga oberoende, 2 soliga terrasser och källare med många möjligheter . Tomt med stort område med konstgräs och upphöjd terrass, högsta kvalitet, grönt område med träd bredvid grillen. Det kommer fullt utrustat, möbler och apparater, gardiner, madrasser, sängkläder, helt nya, möbler terrasser, luftkonditionering i hela huset, etc. ... Villa, nära golfbanan, och sidan av alla tjänster, och bara 5 km från de bästa stränderna i Orihuela Costa.


Villa martin är ett snabbt växande turistmål som ligger på den södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja. Villa Martin har vuxit snabbt under de senaste åren med många britter och andra nordeuropéer som bosatt sig här för sina fina omgivningar och närhet till allt. Även om Villa Martin är något inåt landet är det inte långt från kusten med sina många fina stränder. Villa Martin Plaza är definitivt värt att umgås på. Detta är en kvadrat med ett svartvitt schackbrädsmönster omgivet av affärer, barer, kaféer, banker och flertalet trevliga restauranger. I sommarhettan blir det ofta dans sent in på nätterna.

Många turister kommer till Villamartin eftersom det är nära till tre mästerskapsbanor - Campoamor, Las Ramblas Golf och Villa Martin Golf


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 241.154 GBP
  • Ryska rubeln: 19.894.541 RUB
  • Schweiziska franc: 306.788 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.202.454 CNY
  • Dollar: 310.918 USD
  • Svenska kronor: 3.006.002 SEK
  • Den norska kronan: 2.851.324 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty