Hörn Radhus i Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · Playa Flamenca

HH-EMC-RPF-14-3940 99m2 80m2 3 2 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 99m2
Tomt: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1999
Orientering: Nordväst
Balkong: 17 m2
Takterrass: 30 m2
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Suma/IBI/år år: 287
Föreningsavgifter/ år år: 470
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - terrass - takterrass - pool - på hörn - nära strand & shopping 


Rymligt radhus med fyrhörnor med nordvästlig riktning, i en urbanisering med gemensam pool i Playa Flamencas centrum. Mycket nära sport- och fritidsområden, köpcentret Zenia Boulevard och andra shoppingområden, på kort avstånd från stränderna i Playa Flamenca och offentliga skolor i området.

Huset har en kaklad terrass i hörnet, på bottenvåningen, har ingången till sin kaklade tomt, med en glaserad terrass som ska vara ute på vintern men i sin tur skyddad från vind och kyla. Denna glaserade terrass ger vägen till själva huset, med ett amerikanskt kök som är totalrenoverat och möblerat och med högeffektiva vitvaror, en matplats och ett vardagsrum, med två utrymmen, alla dessa områden med egna fönster som gör dem väldigt ljusa. Det finns också ett sovrum med en inbyggd garderob, ett duschrum och ett stort förråd med skafferi.

På första våningen har vi de två stora sovrummen, ett med en frukostbalkong och ett komplett badrum, plus en tvättstuga med en 80-liters elektrisk värmare. På fastighetens tak har vi ett solarium på 30 kvadratmeter, med fri utsikt och utrymme för rekreationsområden, med ett förråd för att lagra alla solstolar och solstolar.
Huset är fullt möblerat och med vitvaror och redo att flytta in i omedelbart! 


Playa Flamenca är ett lugnt bostadsområde, icke-kommersiellt, men nära till alla nödvändiga semesteranläggningar, golf, tennis, vattensporter, vattenparker, och go-cart, orten tilltalar även de som älskar att gå på kulturella helgdagar, eller de som vill hyra en båt, för dem som vill spela golf eller ha en rolig semester med familj och barn i solen.

Här finns det en svensk förskola som är mycket uppskattad bland permanent boende och varje lördag, året runt är det en stor och trevlig marknad som lockar flera besökare, just på grund av det gedigna utbudet och trevliga stånds innehavare.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 123.516 GBP
  • Ryska rubeln: 10.189.713 RUB
  • Schweiziska franc: 157.133 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.128.067 CNY
  • Dollar: 159.248 USD
  • Svenska kronor: 1.539.633 SEK
  • Den norska kronan: 1.460.409 NOK

Suma/IBI

287 €

470 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty