Nyckel klar villa på Las Colinas Golf & Country Club Spanien · Costa Blanca Syd · San Miguel De Salinas · Las Colinas Golf

HH-FERCO-JILGUERO 125m2 650m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 125m2
Tomt: 650m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Avstånd till strand: 10 Km.
Pool
Öppen Planlösning
Möbelpaket ingår !
Golvvärme
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Övervaknings kameror
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - 14m infinity pool - parkering - möbler - terrasser - havsutsikt - golvvärme - NYCKEL KLAR


Comunidad Orquidea ligger på en av de högsta punkterna i Las Colinas Golf & Country Club med spektakulär havsutsikt. Den består av 15 villor. Från vilken du kan välja mellan två olika bostadsmodeller, Villa Triguero och Villa Jilguero. Villor där varje detalj har tagits till fullo genom integration av högkvalitativa material och teknik för att erbjuda våra kunder egenskaper där bo är ett nöje. Alla har fantastiska inredningar och breda, öppna utrymmen som smälter samman med landskapet.

Villan har imponerande utsikt över golfbanan och över Medelhavet från takterrassen. Från trädgården har du också panoramautsikt. Det finns 2 sovrum och 1 badrum på bottenvåningen, stort öppet kök med integrerat vardagsrum med öppen spis. På andra våningen har du sovrummet med tillgång till 2 terrasser, en med morgonsol och en med eftermiddags sol, det finns också ett stort badrum här med utgång till terrassen som vetter mot väst.

Denna villa säljs nyckelklar och är fullt utrustad med smarta hemsystem, golvvärme i hela huset, central luftkonditionering, apparater, möbler, lampor, pool. Allt som du ser på bilderna !!


Inlands från Campoamor hittar du en plats som ingen annan på Costa Blanca: Las Colinas Golf & Country Club. En dal på 330 hektar förvandlad till ett mindre paradis. Mellan apelsinträd, tallar och kullar hittar du vad Las Colinas Golf & Country Club handlar om. Här hittar du några av de mest prestigefyllda fastigheterna på den södra delen av Costa Blanca, en 18-håls golfbana, som inom några år har vunnit flera priser, vandringsleder för att njuta av de grönska idrottsanläggningarna och mycket mer. Bara 10 minuters bilresa från Las Colinas Golf & Country Club hittar du det populära köpcentret Zenia Boulevard.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 547.624 GBP
  • Ryska rubeln: 53.193.476 RUB
  • Schweiziska franc: 644.105 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.805.717 CNY
  • Dollar: 710.953 USD
  • Svenska kronor: 6.236.668 SEK
  • Den norska kronan: 6.385.819 NOK

Hansson & Hertzell Realty