Exklusiv Villa vid Saltsjön i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Torreta Florida

HH-EUPRES-TV 183m2 400m2 4 2 1 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 183m2
Tomt: 400m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Sydöst
Balkong: 86 m2
Takterrass: 50 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Dubbelglas
Air Condition
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - takterrass - terrass - öppen planlösning - nära stranden - pool - smarthemsystem - källare - utrustat kök - utsikt över Salt Lake - golvvärme


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna nybyggda villa med 4 dubbelrum, 2 badrum och en toalett, tomt på 400m2 och byggt med den senaste materialgenerering av hög kvalitet och mycket nära stadens centrum, Yacht Club, den främre strandpromenaden och Natural Lake av Torrevieja. Dessa imponerande villor ska njuta av designen och komforten i deras över 200 kvm byggda. Varje hus är utvecklat i två våningar plus en halv källare med möjlighet att installera en bar, en vinkällare, biorum, spelrum etc. Bottenvåningen har en imponerande lyxig vardagsrumsdel med tillgång till en stor terrass och till poolområdet, ett ultramodernt fullt utrustat öppet kök med matsal och en toalett, "eller alternativet" för att bygga ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum och ett separat kök med tillgång till trädgården och parkering. Den första -golvet har 2 dubbelrum med inbyggda garderober, ett familjebadrum för användning av båda sovrummen och sovrummet med en-suit och en öppen terrass med utsikt över poolen. Det finns också en takterrass med utsikt över Torreviejasjön och deras privata pool på 32 kvm. Varje villa kommer också att dra nytta av A / C-förinstallation, badrum med golvvärme, komplett larminstallation, elektriska fönsterluckor, videokamera vid främre grinden, fjärrkontrollport och de allra senaste kvalitetsmaterialen.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 384.200 GBP
  • Ryska rubeln: 38.801.772 RUB
  • Schweiziska franc: 483.169 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.448.634 CNY
  • Dollar: 533.681 USD
  • Svenska kronor: 4.575.759 SEK
  • Den norska kronan: 4.692.724 NOK

Hansson & Hertzell Realty