Exklusiv Villa vid Saltsjön i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Torreta Florida

HH-EUPRES-TV 183m2 400m2 4 2 1 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 183m2
Tomt: 400m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 86 m2
Takterrass: 50 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 3 Km.
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Köksutrustning
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - terrass - öppen planlösning - nära stranden - pool - smarta hemsystem - källare


Nybyggnation av 4 villor med 3 / 4 dubbelrum, 2 badrum & en toalett, tomt på 400m2 och bygga med den senaste kvalitets material och mycket nära till centrum, Yacht Club, främre strandpromenaden och den naturliga sjön Torrevieja. Dessa imponerande villor njuter av designen och komforten i sina över 200 kvm byggda. Varje hus är utvecklat  över 2 våningar plus en halvkällare med möjlighet att installera en Bar, en vinkällare, biograf, spelrum, etc. Bottenvåningen har ett imponerande lyxigt vardagsrum med tillgång till en stor terrass fram till poolområdet, ett ultramodern fullt utrustat öppet kök med en matrums del och en toalett, “eller alternativet” att bygga ett sovrum med dubbelsäng, ett badrum och ett oberoende kök med tillgång till trädgården och parkering. Första våningen har 2 dubbelrum med inbyggda garderober, ett familjebadrum för användning av båda sovrummen och sovrummet med baddräkt och öppen terrass med utsikt över poolen. Det finns också ett takterrass med utsikt över saltsjön och deras privata pool på 32 kvm. Varje villa kommer också att dra nytta av uppförande A / C-förinstallation, badrum med golvvärme, full larminstallation, elektriska fönsterluckor, frontport videokamera, bilgrind för fjärrkontroll och de allra senaste kvalitetsmaterialen.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lugn problem samt reumatism


Välkommen till Hansson & Hertell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 393.167 GBP
  • Ryska rubeln: 36.229.810 RUB
  • Schweiziska franc: 474.054 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.444.234 CNY
  • Dollar: 487.928 USD
  • Svenska kronor: 4.914.530 SEK
  • Den norska kronan: 5.035.221 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder