Finca med möjligheter i Torremolinos Spanien · Costa del Sol · Torremolinos · Urbanization Cortijo de Maza

HH-OC-MOLINOP-MP1326 262m2 916m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 262m2
Tomt: 916m2
Kök : 2
Parkeringsplatser: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Havsutsikt
A/C
Förråd
Tvättrum
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 + sovrum - 3 badrum - stor finca - pool - havsutsikt - terrasser - möjlighet för B & B - 3 våningar - trädgård - dammar - vinkällare


Detta är en villa med otrolig potential som ett stort familjhem eller om du vill starta din egen Bed & Breakfast. Villan ligger i Cortijo de Maza urbanisering på gränsen till Malaga och Torremolinos i området känt som Churriana. Det ligger bara 2 kilometer (5 minuters bilresa) till flygplatsen och sandstränderna i Torremolinos. Villan består av 3 våningar. På bottenvåningen hittar du ett vardagsrum, kök, 2 sovrum, 2 badrum och en gästlägenhet med egen ingång, vardagsrum, kök, sovrum och badrum. Denna våning har tillgång till en terrass med havsutsikt. På övervåningen används nu ett barområde med ett separat sovrum. Denna våning kan omvandlas till fler (gäst) rum och har tillgång till en stor takterrass med havsutsikt. Nedre våningen erbjuder en stor täckt terrass med tillgång till trädgården, där de nuvarande ägarna odlar grönsaker och håller djur. Villan har mycket att erbjuda, från fiskdammar till en vinkällare, ett rymligt garage med verkstad och en stor pool med poolbar / utomhuskök. En del av interiören skulle dock klara sig bra med en uppdatering. Med lite kreativitet kan du enkelt förvandla det till ett B & B med 5 eller 6 sovrum eller ett familjhem med separata kvarter.

Plats: Churriana / Torremolinos - urbanisering Cortijo de Maza
Storlek: 264 m2 villa och 916 m2 trädgård / tomt
Sovrum: 4 (möjlighet för mer)
Badrum: 3

IBI: 712 € per år
Detaljer: privat pool, utomhuskök, takterrass med havsutsikt, urban tomt, garage, fristående gästlägenhet med separat ingång, vinkällare, stor trädgård


Torremolinos är en av de mest populära semestermålen på Costa del Sol. Turismen i Torremolinos började på 1950-talet, även om den blev mycket populär under 1960-talet, och det var en gång en liten fiskarby, förvandlades till ett turistmål av stor vikt i södra Spanien. Under turistsäsongen samlas olika nationaliteter från hela världen i Torremolinos och letar efter sol och bad.  Under dagen är dess 9 km stränder fulla av människor som gör det mesta av sommarsolen.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 401.622 GBP
  • Ryska rubeln: 34.939.160 RUB
  • Schweiziska franc: 487.883 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.607.670 CNY
  • Dollar: 508.717 USD
  • Svenska kronor: 4.680.825 SEK
  • Den norska kronan: 4.732.595 NOK

Hansson & Hertzell Realty