Renoverad 4:a i centrala Alicante Spanien · Costa Blanca Syd · Alicante

HH-OC-VTC-VA-52302519 57m2 3 1
Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 57m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1950
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till fritid: 0 Meter
Våning : 4
A/C
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 1 badrum - Renoverat - Söderläge - Bredvid Corte Ingles - Hiss - Möbler - Luftkonditionering - Högt i tak


Otrolig och helt renoverad lägenhet i hjärtat av Alicante, bara 50 meter från El Corte Inglés, Renfe och Luceros, strategiskt beläget för att njuta av alla typer av tjänster, restauranger och livsstil som Alicante erbjuder

Den skyddade fasaden från 1950 har en utmärkt hälsa, som för närvarande genomgår restaurering samt uppstart av Hiss, allt redan fullt betalt, vilket underlättar både komfort för ägaren och tillgång till potentiella hyresgäster, eftersom det har TURISTLISENS beviljat .

Husets DISTRIBUTION är idealisk för att dra full nytta av naturljuset och ventilation tack vare dess dubbla orientering. Två av dess tre sovrum vetter mot gatan och den tredje (enkla) har utsikt över innergården. Det amerikanska köket är integrerat med vardagsrummet för att ge det mer ljus och modernitet.
Säljs med möbler och vitvaror. 

Bra investering för att bo eller hyra ut.


Alicante ligger mitt i Costa Blanca och är en av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med det lugna vattnet i Medelhavet, är en del av vädjan till denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här.

Det historiska kvarteret, vid foten av denna fästning, döljer en intressant religiös och civil arkitektonisk arv, inklusive den emblematiska Esplanada de España.

Välkommen till Hansson & Hertzell och ljusstaden!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 157.710 GBP
  • Ryska rubeln: 14.037.678 RUB
  • Schweiziska franc: 185.903 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.387.925 CNY
  • Dollar: 196.420 USD
  • Svenska kronor: 1.832.513 SEK
  • Den norska kronan: 1.868.563 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty