Ultramodern skyskrapa i Benidorm Spanien · Costa Blanca Nord · Benidorm

HH-DF-5B 79m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 79m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Balkong: 19 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 5
Förråd
Fullt utrustat kök
Öppen Planlösning
Köksutrustning
Golvvärme
Automatisk port
Garage
Tennis
Tvättrum
Dubbelglas
Utsikt över pool
Sydlig
Möblerat
Fitness Club
Gemensam Pool
GYM
Lekplats för barn
Grönområden
Hiss
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Nära strand
Larmsystem
Smart Home System
Havsutsikt
Elektriska fönsterluckor
Air Condition
Underjordisk parkering
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - magnifik havsutsikt - 1: a raden - BMW i3 ingår - Gym - SPA - Concierge - ECO - parkeringsplats - förvaring - paddeltennisbana - vitvaror ingår - wifi - klimatiserad pool


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna ultramoderna utveckling, som ligger vid stranden i Benidorm. Dessa 44 bostäder med 2 till 3 sovrum är fördelade på 22 våningar och alla har utsikt över havet och har terrasser. Dessa är mycket ljusa hem med öppna ytor, stora fönster och högkvalitativa material. En annan höjdpunkt är att alla hem levereras med en BMW i3 elbil och en gratis BMW Cruise e-Bike elcykel. De inkluderar också en parkeringsplats med elektrisk laddare och ett förråd. När det gäller de gemensamma områdena erbjuder denna utveckling exceptionella faciliteter. Det har exklusiva trädgårdsområden med en padeltennisbana och infinity-pool som går samman med havsutsikten. Dessutom erbjuder det ett gym, ett takterrass, en uppvärmd pool och en social klubb, och har en conciergetjänst. Dessutom har byggnaden fått LEED Gold-certifiering från United States Green Building Council för sin höga energieffektivitet.


I mitten av regionen La Marina Baixa ligger den populära spanska semesterorten Benidorm, en av de viktigaste turistmålen längs Costa Blanca. Dess utmärkta stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter gör att det är en hit för turister från hela Spanien och norra Europa. Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, vattensporter, en båttur till ön Tabarca eller en vandring genom Benidorms historiska kvarter, uppe på en udde, den gamla staden ligger i stor kontrast till de stora vägarna i den största turiststaden. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för den seriösa och avslappnade golfaren. Benidorm är vad du vill att det ska vara: fullt av kul, med ett fantastiskt nattliv, men ger också lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. Verkligen en plats med något för alla, det är inte konstigt att det är så populärt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 716.196 GBP
  • Ryska rubeln: 71.678.958 RUB
  • Schweiziska franc: 917.111 CHF
  • Kinesiska yuan: 6.380.092 CNY
  • Dollar: 988.342 USD
  • Svenska kronor: 8.520.297 SEK
  • Den norska kronan: 8.491.351 NOK

Hansson & Hertzell Realty