Ljus 3:a i Alicante stad Spanien · Costa Blanca Syd · Alicante · La Florida

HH-AW-C21FIN-FH131439 75m2 2 1
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 75m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1994
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 2.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 15 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Våning : 4
A/C
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - ljus - central - hiss - marmorgolv - nära bekvämligheter - möbler


Boende mycket bra beläget 20 minuters promenad från centrum av Alicante, omgiven av tjänster som livsmedelsmarknad och marknad två dagar i veckan, Mercadona, apotek, läkare, etc. Förutom idrottscentra och parker i närheten, stadstrafik vid dörren, och restauranger. Huset sticker ut för sin stora ljusstyrka och mysiga rum som ger ett välbefinnande eftersom de första solstrålarna börjar skina.

Huset har ett mycket rymligt vardagsrum med två perfekt definierade rum där vi hittar komfortzonen och matsalen med stor ljusstyrka i båda, två rymliga rum med inbyggda garderober, ett badrum och stort och bekvämt kök.

Försäljning: Pris: 107.260 € Lägenhet i Alicante-området La Florida, 75 m. av ytan, 2 rum ... dubbla joner, ett badrum, fastighet i gott skick, utrustat kök, öst västlig orientering, marmorgolv, aluminium yttre snickeri.
Extra: luftkonditionering, inbyggda garderober, hiss, varm- och kallpump, värme, gas, telefonlinje, ljus, ljus, möbler, tv, bussar, träd, centrum, köpcentra, medicinska centra, skolor, sjukhus, parker, stormarknader, fri utsikt, barnområden
Gemenskapsavgifter: 34 euro.


Alicante ligger mitt i Costa Blanca och är en av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med medelhavet, är en del av vädjan till denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här.
Det historiska kvarteret, vid foten av denna fästning, döljer en intressant religiös och civil arkitektonisk arv, inklusive den emblematiska Esplanada de España.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 95.942 GBP
  • Ryska rubeln: 8.346.491 RUB
  • Schweiziska franc: 116.549 CHF
  • Kinesiska yuan: 861.823 CNY
  • Dollar: 121.526 USD
  • Svenska kronor: 1.118.186 SEK
  • Den norska kronan: 1.130.553 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder