Villa med utsikt över Villamartin Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Villamartin

HH-AW-UB-1878 150m2 400m2 3 3 1 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 150m2
Tomt: 400m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1996
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Våning : 0
Air Condition
Förråd
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över golfbana
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - utsikt över golfbana - stor trädgård - tallskog - underbyggd - pool - fontän

"Vistas-al-Golf" är ett gemensamt komplex av fristående villor på den populära golfbanan i Villamartin i Orihuela-Costa. Alla hus är söderläge och ser över den stora gemensamma poolen och trädgårdsområdet mot golfbanan och den omgivande tallskogen. Den ligger på en 400m2 tomt. Huset sträcker sig över två nivåer och erbjuder också många öppna terrasser. På övervåningen är vardagsrummet med öppen spis, ett vackert öppet kök och direkt tillgång till uteserveringen. En gästtoalett finns också. På den lägre nivån finns alla sovrum och badrum, samt ett mycket praktiskt multifunktionsrum med direkt tillgång till trädgården. Från sovrummet kan du gå rakt över verandan in i din egen trädgård och därifrån in i den stora gemensamma poolen. På toppen kan du njuta av takterrassen året runt för att sola, och också unik utsikt över det omgivande området och återigen till golfbanan. Flera förråd och ett utvecklat underhus ger gott om lagringsutrymme och också en idealisk plats för DIY.

Den lilla fontänen som är speciellt byggd av ägarna ger entréområdet en mycket speciell atmosfär, både visuellt och akustiskt. "Vistas-Al-Golf" är också idealiskt beläget, eftersom du kan gå till den populära "Villamartin-Plaza" där du hittar restauranger, barer och även en stormarknad. Och med bil är du väldigt snabb till San Miguel de Salinas eller handlar i Zenia Boulevard. Stränderna i Orihuela-Costa kan nås på mindre än 10 minuter. Oavsett om du är en golfare eller inte, hittar du definitivt ditt nya drömhus här i södra Spanien på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 256.252 GBP
  • Ryska rubeln: 25.567.610 RUB
  • Schweiziska franc: 323.817 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.266.510 CNY
  • Dollar: 350.398 USD
  • Svenska kronor: 3.031.262 SEK
  • Den norska kronan: 3.016.611 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty