Nybyggd villa på La Finca Golf Resort Spanien · Costa Blanca Syd · Algorfa · La Finca Golf

HH-TRI-EUA-R17-1767 100m2 236m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 100m2
Tomt: 236m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 27 m2
Avstånd till strand: 15 Km.
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Våning : 0
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Källare
Utsikt över golfbana
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - La Finca Golf - 101m2 källare - parkeringsplats - gemensam pool - golvvärme - trädgårdar - terrasser


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga, nyckelfärdiga villor, som ligger i urbaniseringen La Finca. Detta bostadsområde med oberoende tomter består av 11 villor och 20 parhus med 3 sovrum och 2 badrum med golvvärme, installation av luftkonditioneringskanaler, privata terrasser, privat parkering på tomten och en valfri privat pool i kombination med en magnifik trädgård . Det har också en gemensam pool och gröna områden för invånarna att njuta av. Denna urbanisering har en av de bästa nationella golfbanorna: La Finca Golf och La Finca Golf Spa & Resort femstjärniga hotell. Bara 10 minuter från staden Algorfa, 15 minuter från de vidsträckta stränderna i Guardamar och 30 km från Alicantes flygplats, ligger dessa villor och parhus i ett lugnt område med många bekvämligheter.

Villa utan källare från € 247.500


Algorfa ligger vid stranden av floden Segura, bland frodiga och bördiga landskap med en vacker bergig bakgrund och underbar panoramautsikt över kusten. Det är en av Vega Bajas citrusodlingsbyar. Byn ligger en kort bilresa från de underbara stränderna på Costa Blanca och mindre än 1 timme från Alicantes flygplats. Området är avslappnat, vänligt med ett typiskt avslappnat spanskt sätt att leva. I Algorfa är du nära fantastiska stränder med blå flagg och naturreservat. Men bara 20 minuters bilresa bort har du faciliteterna och ex-pat invånare i Torrevieja. Strax utanför Algorfa finns en ovanlig nygotisk kyrka som byggdes i början av 1800-talet och definitivt värt ett besök. I närheten ligger La Pedrera, ett rekreationsområde med mountainbike spår, vandringsleder tillsammans med grill och camping områden. De underbara blåflaggade stränderna i Santa Pola och Torrevieja ligger bara 15 minuters bilresa från Algorfa. Båtturer finns också från närliggande Santa Pola. Algorfa har ett varmt klimat under hela året och det är på grund av detta som området nyligen har blivit ett populärt omlokaliseringsmål för många nordeuropeiska.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 269.334 GBP
  • Ryska rubeln: 27.409.190 RUB
  • Schweiziska franc: 340.389 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.419.169 CNY
  • Dollar: 372.015 USD
  • Svenska kronor: 3.201.975 SEK
  • Den norska kronan: 3.289.325 NOK

Hansson & Hertzell Realty