Duplex med takvåning - Villmartin Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Villamartin

HH-AW-RPF-14-3974A 90m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2012
Orientering: Nordost
Takterrass: 9 m2
Avstånd till strand: 2.5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
A/C
Förråd
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Källare
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Ingen Hiss!
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - solarium - privat parkering - gemensam pool - BBQ - nära golf - gård - uteplats

Duplex i Orihuela Costa ligger i en helt stängd och privat urbanisering med en trevlig gemensam pool. Det är byggt i ett av de nyaste områdena och i utbyggnad av Orihuela Costa, eftersom nya urbaniseringar görs runt och grundläggande tjänster som stormarknader, kaféer, restauranger. På bottenvåningen: vardagsrum, fullt utrustat kök, ett sovrum, ett badrum med dusch och en täckt terrass. Dessutom kan du parkera din bil på den främre terrassen. På första våningen: 2 sovrum och ytterligare ett badrum med dusch. På andra våningen: 9m2 solarium med grill, stolar och solstolar. Huset har 98 m2 byggt, 93m2 användbart och 9m2. solariumyta. Det är cirka 2,5 km från stränderna i Playa Flamenca, La Mosca och cirka 900 meter från köpcentret Zenia BOULEVARD och naturligtvis bredvid golfbanorna Villamartin och Campoamor. Nordöstra orientering med mycket ljus hela dagen. Dessutom låter dess orientering vara väldigt cool på sommaren.

Villa martin är ett snabbt växande turistmål som ligger på den södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja. Villa Martin har vuxit snabbt under de senaste åren med många britter och andra nordeuropéer som bosatt sig här för sina fina omgivningar och närhet till allt. Även om Villa Martin är något inåt landet är det inte långt från kusten med sina många fina stränder. Villa Martin Plaza är definitivt värt att umgås på. Detta är en kvadrat med ett svartvitt schackbrädsmönster omgivet av affärer, barer, kaféer, banker och flertalet trevliga restauranger. I sommarhettan blir det ofta dans sent in på nätterna.

Många turister kommer till Villamartin eftersom det är nära till tre mästerskapsbanor - Campoamor, Las Ramblas Golf och Villa Martin Golf

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 130.628 GBP
  • Ryska rubeln: 11.374.032 RUB
  • Schweiziska franc: 155.440 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.152.112 CNY
  • Dollar: 161.472 USD
  • Svenska kronor: 1.520.615 SEK
  • Den norska kronan: 1.564.260 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty