Stort Radhus i Playa Flamenca Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Playa Flamenca

HH-OES-229 2 2 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Väster
Avstånd till strand: 1.2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Automatisk port
A/C
Förråd
Tvättrum
Möblerat
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - trädgård fram och bak - inglasad terrass - balkong - takterrass - västlig- parkering - pool - nära stranden

Vi kan stolt presentera detta välskötta radhus i området La Zenia / PLaya Flamenca med kort avstånd till La Zenia Boulevard och stränderna i Playa Flamenca. Fastigheten har en stor trädgård i västlig riktning, en inglasad terrass med utsikt över trädgården och poolen. På bottenvåningen hittar du ett vardagsrum, badrum, kök med tillgång till trädgården. På andra våningen finns ett badrum, ett mindre sovrum och ett större sovrum med balkong och utsikt över trädgården och poolområdet. En trappa upp finns en stor takterrass med utsikt. Föreningen har parkering och ett härligt poolområde.

Fullt utrustad redo att flytta in!

Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf

1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 125.048 GBP
  • Ryska rubeln: 10.878.607 RUB
  • Schweiziska franc: 151.907 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.123.279 CNY
  • Dollar: 158.393 USD
  • Svenska kronor: 1.457.415 SEK
  • Den norska kronan: 1.473.534 NOK

Hansson & Hertzell Realty