Nybyggda villor i Torre de la Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-NAL-13 160m2 184m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 160m2
Tomt: 184m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Takterrass: 46 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 44 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 0
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Havsutsikt
Ingen Hiss!
Air Condition
Dubbelglas
Förråd
Sydlig
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Trädgård
Tvättrum
Privat Takterrass
Utsikt över pool
Bottenplan
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 3 badrum - nybyggd lyx - takterrass - trädgård - privat pool - 2 parkeringsplatser - 100 meter från stranden - personlig design


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor, som ligger 100 meter från stranden i Las Higuericas, i Torre de la Horadada. Ett paradis i alla aspekter, där du kan njuta av Medelhavets oerhört, strandpromenaden och bara 8 km från Lo Romero Golf, en av de 21 golfbanorna på Costa Blanca. Med ett kök inrett med högkvalitativa material att välja mellan, inklusive apparater. I alla våra hem uppnås ett utdragbart mikroklimat för varje bostadsutrymme tack vare dess design och fördelningen av inre utrymmen. Luftkonditionering (varm / kall) med kanaler ingår. Att ta hand om till och med den minsta detalj i finishen, med material av högsta kvalitet, den personliga designen och lyxen utan att glömma den maximala komforten, uppnås nöjen av bostäderna både på sommaren och på den milda vintern, vilket gör det beboeligt i hela år. Förutom ett stort garage eller utomhusparkeringsplats för 2 fordon, med egen ingång eller gemensam åtkomst i några av bostäderna, tvätt och förvaring.


Torre de la Horadada är en kustort beläget på södra Costa Blanca med några fina sandstränder som är perfekta för familjer med barn som har kommit för att tillbringa sin sommarlov. Det finns två flygplatser nära Torre de la Horadada som är Alicante och Murcia. Torre de la Horadada är också en av de vackraste av de södra orterna med attraktiva kust- och strandpromenader samt en karismatisk vakttorn från den tid då pirater seglade dessa hav, många sandstränder, soligt väder och en härlig småbåtshamn med gott om förtöjningsutrymme. Gamla stan har ett torg och en kyrka. Du hittar att det finns en apotek, bank, tre stormarknader och ett bra urval av restauranger som erbjuder tapas, spansk mat, skaldjur och lite internationell mat. Keen golfare kommer att finna att det finns en hel del kända och populära golfbanor i området inklusive Las Ramblas, Villamartin, Campoamor, Campoverde och Lo Romero.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 580.381 GBP
  • Ryska rubeln: 61.160.765 RUB
  • Schweiziska franc: 724.816 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.054.596 CNY
  • Dollar: 795.567 USD
  • Svenska kronor: 7.136.538 SEK
  • Den norska kronan: 6.940.479 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder