Duplex Radhus i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja

HH-AW-CE-141909B 70m2 2 1 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 70m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2006
Orientering: Sydväst
Takterrass: 25 m2
Avstånd till strand: 1,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Våning : 0
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
A/C
Förråd
Garage
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum -1 WC - duplex - gemensam pool - terrass - solarium - sydvästläge - garage - nära till alla tjänster


 Fantastiskt radhus med gemensam pool med vackra gröna områden och omgiven av tjänster, medan du kan njuta av en lugn och naturlig miljö. Det ljusa huset har 2 sovrum, 1 badrum, pentry och utrustad lounge. Tillgång till ett mycket soligt solarium och en stor uteplats med garage. Urbaniseringen är vacker med en stor pool och mycket stora grönområden. Dess läge i en lugn och naturlig miljö men samtidigt nära alla tjänster som Carrefour köpcentra, Habaneras, gym, biografer, skolor, apotek, banker och de bästa stränderna 5 minuters bilresa från de bästa stränderna i detta hus till bra investeringstillfälle.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig under de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för personer med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat, som enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 112.704 GBP
  • Ryska rubeln: 9.804.753 RUB
  • Schweiziska franc: 136.912 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.012.397 CNY
  • Dollar: 142.758 USD
  • Svenska kronor: 1.313.550 SEK
  • Den norska kronan: 1.328.078 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty